haftalık ders programı

Excel Vers. ve Dili
office 2005 türkçe
arkadaşlar haftalık ders programı hazırlamam için gerekli bir excell sayfası hazırlamanız mümkünmü bana inanın gerek forumlarda gerekse google çok aradım buldum ama çoğu link bozuk veye hiçbiri benim dediğim şekilde basit değil 10 derse yakın ders var ama hoca az olduğundan 3-4 derse bir hoca girecek dersler üst üste biniyor çakışıyolar hafta içi günlere yaymam gerek
yapamadım bi türlü bulamadımda

pratik bi şekilde hazırlayıp gönderirseniz çok makbule geçer

mailime de gönderebilirsiniz bbc_n@hotmail.com

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın gurcanbabacan,

Bu şekilde yardım alabileceğinizi pek sanmıyorum. Ne istediğinize dair küçük bir örnek hazırlayarak sorunuzu tekrar yöneltin.

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2003 Türkçe
İnternette buldum, umarım işinize yarar.

Excel Vers. ve Dili
office 2005 türkçe
şaban bey haftalık ders programı yapmama gerek
8 ders var ve bu 8 derse hoca olmadığından dolayı 5 hoca girecek
bu dağılımı haftanın 5 gününe yaymak istioyrum bu şekilde yardımcı olabilirmisiniz

Excel Vers. ve Dili
office 2005 türkçe
ayrıca eklediğiniz ekide inceledim
aslaında o da benim işimi görür ama dersler tek tek atılıyor bunu engelleyemezmiyiz günlük atsa dersleri bunu ayarlayabilirmisiniz?

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın gurcanbabacan,

Ek'i Sayın ftekin eklemişler. Ben maalesef bir eğitimci (öğretmen) olmadığımdan dolayı, bahsettiğiniz dağılımın nasıl yapılacağı hakkında bir bilgim yok. Dediğim gibi, örnek bir dosya ekleyerek isteğinizi yenilerseniz yardımcı olan çıkacaktır.

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2003 Türkçe
Sayın gurcanbabacan,

Şaban hocamında dediği gibi, bende eğitimci olmadığımdan işin mantığını bilmiyorum.Dün akşam yardım talebinize istinaden internette belki hazır bir prg. olabilir diye dolaştım.Ömer Polat isimli kardeşimizin hazırlamış olduğu bu prg. buldum ve işinize yarayacağını düşünerek buraya EK'ledim.

Ayrıca sitede de baktığımda sonuçlandırılmış ders dağıtım programı yok maalesef.

Eğer ki ders dağıtma programının olmasını istediğiniz işleyişini net olarak maddeler halinde açıklayabilirseniz bu tarz bir açığı kapatmak için burdaki arkadaşların da katkıda bulunacaklarına eminim.

Saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
office 2005 türkçe
sayın ftekin ek ekledim demişsiniz ama eki göremedim rica etsem tekrar ekleyebilrimisiniz. ayrıca yukardaki eklenmiş olan dersdağıt.zıp ekini ben inceledim. benim işime o ekte yarar aslında ama ders dağıtmasındaki bazı aksaklıkları düzenlenmesi gerekiyor. şuralarını düzenleyebilrimisiniz rica etsem.
dersler haftanın 5 gününe tek tek dağıtıyor.yani bir hocanın 5 saat dersi varsa her gün sadece 1 saat ders atıyor yada 1 sınıfa komple üst üste 5 saat aynı dersi atıyor bu olmamalı. üst üste 2 saat ders atabilecek şekilde ayarlarsanız daha iyi olur. ayrıca okulda günlük 8 saat ders işleniyor. tabloda ise 6 saat baz alınmış.bunu sekiz saat yapabilirmisiniz.ayrıca hocaların haftada toplam 30 saat ders alması gerek
vede toplam 8 ayrı ders olmakla birlikte bu 8 derse hoca olmadığından dolayı yalnızca 5 hoca girmekte. bunlarıda da göz önünde bulurmanızı rica ederim
acil cevabınızı bekliyorum iyi çalışmalar.
herşey için şimdiden teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
office 2005 türkçe
ayrıca birşey daha

okluda sadece 3 şube var

6
7
8ci sınflarrr

Excel Vers. ve Dili
office 2005 türkçe
yani
3 ayrı şubeye
toplam 8 dersi
hoca sayı 5 ama bunu sekiz yaparız sorun değil 8 hoca baz alırsanız sizin için daha kolay olur diye düşünüyorum( isimleri değişik yazarız )
her hoca haftalık 30 saat ders verilmek üzere
5 güne üst üst 2 şer saat olma üzere bir excell tablosu yapabilirmisiniz rica etsem

şimdiden emekleriniz için çok teşekkür ederim

illaki yukardaki eki kullanmanız gerekmez

isterseniz sıfırdan bir excel tablosu oluşturup yapabilirsiniz

teşekkür ederim

acil cevap...

Excel Vers. ve Dili
office 2005 türkçe
bana da yardım edebilcek bir hayırsever yokmu

3 ayrı şubeye
toplam 8 dersi
hoca sayı 5 ama bunu sekiz yaparız sorun değil 8 hoca baz alırsanız sizin için daha kolay olur diye düşünüyorum( isimleri değişik yazarız )
her hoca haftalık 30 saat ders verilmek üzere
ve günlük 8 saat ders olacak
5 güne üst üst 2 şer saat olma üzere bir excell tablosu yapabilirmisiniz rica etsem

şimdiden emekleriniz için çok teşekkür ederim

illaki yukardaki eki kullanmanız gerekmez

isterseniz sıfırdan bir excel tablosu oluşturup yapabilirsiniz

teşekkür ederim

acil cevap...