Haftalik Yemek Lİstesİ

Arkadaşlar ekteki dosyada verdiğim listeyi daha farklı nasıl dizayn edebilirim mesela T yazan kısımları ben kendim elle giriyorum bunu formül uygulayarak nasıl yapabilirim yada farklı bir tablo biçimi olabilirim en uakın zamanda yardımlarınızı bekliyorum

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Slm.
"yemek listesi" sayfasını kullanacaksanız ve "YENİ LİSTE" sayfası ordan veri alacaksa tablonuzu bu şekilde kullanın. (son sayfasını silin)
Sadece "YENİ LİSTE" sayfasını kullanacaksanız "yemek listesi" ve "YENİ LİSTE" sayfalarını silin "son" sayfasını kullanın.
Ama her iki kullanım içinde harflendirmeyi yapmak durumundasınız.
İyi çalışmalar.

Slm.
"yemek listesi" sayfasını kullanacaksanız ve "YENİ LİSTE" sayfası ordan veri alacaksa tablonuzu bu şekilde kullanın. (son sayfasını silin)
Sadece "YENİ LİSTE" sayfasını kullanacaksanız "yemek listesi" ve "YENİ LİSTE" sayfalarını silin "son" sayfasını kullanın.
Ama her iki kullanım içinde harflendirmeyi yapmak durumundasınız.
İyi çalışmalar.
Kardeş gerçekten çok teşekkür ediyorum ellerine kollarına sağlık seni rahatsız ediyorum ama bir sorum daha olacak ben bu listenin sadece son sayfasını kullanacam dediğin gibi diğer sayfaları sildim peki bunu haftalık değilde aylık yapmak istersem nasıl yapmam gerekiyor birde diyelimki burda yazan personel dışında dışardan misafir geldi yemek yedi onu tabloya nasıl ekleyebilirim artı olarak

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Slm.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Grup yada misafir için farklı bir kodlama ile bu tabloyu deneyin.
Örn: tabldot alan 3 misafir için 3 adet 1 yanında 2 su için 2 adet 3 ve 3 kola için 3 tane 5 yazın.
Yani misafir satırındaki ilgili yere 11133555 yazın. yukardaki toplama ilave edecektir.
İyi çalışmalar.