Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekte olan verileri durumlarını eğriler ile grafikte takip etmek istiyorum.
Görmek istediğim şekil tur adı-haftalık durumları. Bu konuda yardım edersenız sevınırım. Tesekkurler
Eğer nasıl Grafik oluşturulacağını bilmiyorsanız, forumda ve Microsoft makaleleri içinde detaylı anlatımlar mevcut. Eğer nasıl bir grafik yapmalıyım diyorsanız; yukarıda verdiğim linki incelemelisiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.