harcırah bordrosu oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2007-TÜRKÇE
iyi günler,
araçların ve şöförlerin takipi için yapmaya çalıştığım excelde yardımlarınıza ihtiyacım var,
ekteki excel açıklamalar mevcuttur,kısa açıklama olarak kişiler,araçlar şehirler ve masraflar var
bunlar ile ilgili açılır liste halinde seçmek ve ilgili sayfada ilgili kişileri ve araçları takibini yapmak,

şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007-TÜRKÇE
tekrardan iyi çalışmalar,
excelde açılır liste olayını şimdilik hallettim sayılır, ancak açılır listedeki girdiler ile ilgili sayfadaki girdileri nasıl birbirine bağlayabiliriz,
birde
harcırah bordrosu her yeni sayfada yeni bi form otamatik açmasını ve ona seri numarasını otomotik vermisini istiyorum bunu nasıl sağlayabiliriz.
yardımınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007-TÜRKÇE
tekrardan iyi çalışmalar, yapmak istediğim programı nasıl yapabilirim bir yol gösterilseniz sevinirim,
1-)sabit bir veri girişi sayfası olacak "HARCIRAH BORDROSU" sayfasına verileri giricem kaydetme butonu ile kaydettiğimde bunları otamatik seri numarasına göre sayfa1-sayfa2-sayfa3 gibi sayfalara kaydetmesini sağlamak,
2-) harcırah bordrosuna girdiğim sayfaları ay sonlarında yada belirli tarihlerde ilgili sayfalardaki (KİŞİLER,SEYAHAT nedeni vs.) harcırah bodrosundaki gider çeşitelerine göre ilgili bölümlere aktarılmasını yapmak istiyorum,
bunu nasıl yapabileceğimi ait yol gösterebilirseniz elimden geldiği kadar yapıp paylaşıma açmayı düşünüyorum,

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007-TÜRKÇE
yardım edebilecek kimse yok mu bir fikir yada nasıl yapıldığı hakkında bilgi verilseniz çalışmaya devam edebilirim.
tabloda biraz değişiklik yaptım.
1-) çalışma kitabında 1,2,3...... (kırmızı sekme renkli)gibi sayfalarda tutulan kişilere ait harcama bilgileri vardır bu bilgileri aktarmak istediğim bir "özet tablo"(yeşil sekme renkli) kısmı vardır,
2-) 1,2,3........ sayfalardaki bilgileri "özet tablo" sayfasına ilgili sayfa numarasına göre aktarılmasını istiyorum ama burda problem sayfa 1,2,3 te açılır liste şeklinde yaptığım için aktarmayı başaramadım,

yardımlanırızı bekliyorum,,

Ekli dosyalar

Son düzenleme: