Hasta sıra takip sistemi

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2024
Excelde Bir userform oluştursak.kayıtlı hastalarımız burada tutsak.Polikliniğin dışında bir monitör ve ayrı bir bilgisayar sistemi kursak.Nurada kişiler tc kimlik numaralarını girdiklerinde sıraya girse,bende muayenesi biten hastayı masa üstündeki bilgisayrıma tıkayarak sonraki hastanın gelmesini istesem ve bu kapı önündeki monitörde adı gözükse ,

Böyle bir şey mümkün mü ?
Kullanışlı olur mu ?

İ

İhsan Tank

Misafir
Excelde Bir userform oluştursak.kayıtlı hastalarımız burada tutsak.Polikliniğin dışında bir monitör ve ayrı bir bilgisayar sistemi kursak.Nurada kişiler tc kimlik numaralarını girdiklerinde sıraya girse,bende muayenesi biten hastayı masa üstündeki bilgisayrıma tıkayarak sonraki hastanın gelmesini istesem ve bu kapı önündeki monitörde adı gözükse ,

Böyle bir şey mümkün mü ?
Kullanışlı olur mu ?
böyle bir sadece siz hazırlarsanız olur bu sitede direk program yapmıyor kimse sadece yapılan takılan yerlere uygun kod veya formül'ü vererek çözüm üretmek olur

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2024
Ben kimseye hazırlayın demedim ki sadece mümkünatını sordum.elbetteki kendi bilgilerimle giriş kısmını yapabileceğimi düşünüyorum.Ama diğer bilgisayarla bağlantı kurmak,diğer ekran verilerine göre bende ki bilgisaydaki verilerin değişimi işte bunun mümkanıtını öğrenmek istedim sadece.Yoksa burası elbette ki bir pazar değil.Eğitim mekanı(bilgilerimin %90'ını buradan öğrendim)
:)

NBATMAN

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 excel Türkçe
Merhaba,

Bu tip konuları excel Vba ile yapmak biraz zor olabilir açıkcası. Fakat bunu yerine Vb 6.0 veya Vb.net gibi daha profosyonel bir yazlım programı ile bunu düşünmek daha faydalı olur. Ki bu şekilde istediğiniz işlemler yazlıan bir program ile ethernet ağı yada olmadı bir bluetooh ağı üzerinden mümkün olablir.