Hata sonrası.. :(

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
excelde çalışma esnasında iken cevap vermedi bende görev sonlandır yaptım excelde verileri kurtarılıyor diye birşey yazdı akabinde bi ekran çıktı excelli yeni başlat diye bişi bende gerek yok diye tikli yeri iptal ettim. daha sonra çalışma sayfamı açmaya kalktığımda boş ekran çıkarmaya başladı ancak dosyadan aç sayfayı seçtikten sonra açıyor. eski haline nasıl alabilirim sağ solu kurcaladım bulamadım yardımlarınızı bekliyorum. tşkler...

xternet

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 Tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-10-2028
Bahsettiğiniz şekilde açtıktan sonra "farklı kaydet" diyerek dosyanızı tekrar kaydedin. Eğer sorunuzu doğru anladıysam bu şekilde çözülmesi lazım.

Haluk

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
Excel'in menülerinde...

Tools >> Options (Araçlar >> Seçenekler)

General (Genel) sekmesinde;

Ignore other applications (Diğer uygulamaları yok say) seçeneğinin yanındaki onay kutusunu boşaltın,

Tüm pencereleri onaylayarak kapatın, en son Excel'i kapatıp tekrar bir dosyaya çift tıklayın.... düzelmiş olması gerekir.

.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Excel'in menülerinde...

Tools >> Options (Araçlar >> Seçenekler)

General (Genel) sekmesinde;

Ignore other applications (Diğer uygulamaları yok say) seçeneğinin yanındaki onay kutusunu boşaltın,

Tüm pencereleri onaylayarak kapatın, en son Excel'i kapatıp tekrar bir dosyaya çift tıklayın.... düzelmiş olması gerekir.

.
çok saol dediğin gibiymiş...