hatanın sebebi nedir?

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24.01.2019
herkese merhaba.

çalıştığım excel sayfasında userformu açtıktan sonra veri girmeye çalıştığımda hata vererek exceli kapatıyor.işin garibi kod sayfası açıkken hata vermiyor.sbebi nedir acaba?

sorun benim bilgisayarımdanmı bilmiyorum ama örnek dosyayı ekliyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
zip dosyasını çıkardıktan sonra ilk açılışta hata vermiyor.ama çıkarılan dosyayı kapatıp tekrar açarsam o zaman hata veriyor.

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Bende hiç hata vermedi.
UserForm un ShowModal True yapın deneyin bir.
Birde Sayfa isminde bir gariplik var belki de ondandır.
Resimdekini uygulayın.
Kod penceresinde Ctfl+F tuş kombinasyonuna basın sonra resmi uygulayın.
]

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
türkçe
24.01.2019
mahmut bey ilginize teşekkürler önerdiğiniz yöntemleri denedim olmadı.hatanın resmini ekliyorum belki bir fikir edinmenize yardımcı olur.

bu arada daha önce böyle bir problemim yoktu kodlara hiç birşey eklememe rağmen (dosya içindede bir değişiklik yapmadım)bu gün böyle bir şeyle karşılaştım.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
türkçe
24.01.2019
arkadaşlar konu hakkında fikri olan yokmu? bir şey daha dikkatimi çekti en alt satırlara kayıt girdiğimde tekrar üst satırlara giriş yaparsam hata oluşmuyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Hata Değeri üreten hücrelerin formüllerini düzeltin veya VBA kodunuzda hücrede hata ile karşılaşılması halinde Label'a yüklenecek değeri "" (boşluk) olarak ayarlayın.

Bana sorarsanız, sayfa üzerindeki formüllere (örn F7 hücresi ) hata kontrolü koymak daha pratiktir...

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
türkçe
24.01.2019
sayın ferhat pazarçevirdi vba kodlarında yaptığım değişiklikler sorunu çözmedi maalesef.formüllere hata kontrolü nasıl konulur bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.