Hedef paylaşım

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Merhaba,
Çok aradım ama bir örnek veya dökümantasyon bulamadım.
Çarpanlara göre günlük bazda personellere hedef paylaşımı yapmak istiyorum,ay bazındada belirtilen aylık hedefi yakalaması gerekiyor.
Dosyada daha detaylı belirttim.destek olursanız sevinirim.
iyi forumlar.

Dosya

Excel Vers. ve Dili
Office 365
örnek vermek gerekirse pazartesi 4 kişi var günlük hedef 41600.burada çarpanı 1 olanlara aynı 0,5 olanlara yarısı değerinde hedef verilecek ve toplamda 41600 bulanacak.Salı günü ise 2 kişi var ve çarpanı 1 olan 1 personel ve 0,5 olan 1 personel var ancak toplamda 41600 iki kişiye dağıtılmayacak hedefin yarısı iki kişi arasında dağıtılıp kalan diğer günlere dağıtılacak.3 kişi olan günlerde ise 4de3 oranındaki rakam paylaştırılacak
Biraz karışık ama kusura bakmayın :)
iyi forumlar.

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22/12/2022
Günlük hedeften az dağıtım yapıldığıda aylık hedef nasıl bulunaçak anlamadım.Çözümsüz soru gibi geldi.:unsure:

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Günlük hedeften az dağıtım yapıldığıda aylık hedef nasıl bulunaçak anlamadım.Çözümsüz soru gibi geldi.:unsure:
günlük hedef rakamı hergün için eşit olmak zorunda değil örnek vermek adına o şekilde yazdım.
şu şekilde düşündüm ben aylık hedef 1 çarpanlı ve 1 0,5 çarpanlı personele paylaştırılırsa dip totalde aylık hedef çıkacaktır.

Excel Vers. ve Dili
Office 365
sanırım bir cevap yok bu konuda :)