Hem Silmek, Hemde Satır Gizlemem Gerekiyor...
İyi günler arkadaşlar
İlişkite gönderdiğim dosya bir örnektir. Ben radyatör seçim programı üzerinde çalışıyorum ve bazı noktalarda excel bilgim yetersiz kalıyor. Bende siz değerli arkadaşlardan yardım almak istedim.
konuyu excel içinde açıkladım. Burada da elimden geldiğince anlatayım.
1. Arzum
excel sayfasının üst kısmında siyah zemin içinde bir listem var ben o listeye girip herhangi birini seçtiğimde aşağıda sarıladığım alanı silmek istiyorum (sarıladığım alan zaman içinde aşağı doğru kayabilir.)
2. Arzum
Sayfanın sağında yeşil zemin içinde yazan değerlere göre alt satır veya onun iki altındaki değerde gizlenecek veya açılacak.
mesela: 1 grup seçili ise sadece 6. satır görünecek 7. ve 8. satır gizlenecek.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İyi günler arkadaşlar
İlişkite gönderdiğim dosya bir örnektir. Ben radyatör seçim programı üzerinde çalışıyorum ve bazı noktalarda excel bilgim yetersiz kalıyor. Bende siz değerli arkadaşlardan yardım almak istedim.
konuyu excel içinde açıkladım. Burada da elimden geldiğince anlatayım.
1. Arzum
excel sayfasının üst kısmında siyah zemin içinde bir listem var ben o listeye girip herhangi birini seçtiğimde aşağıda sarıladığım alanı silmek istiyorum (sarıladığım alan zaman içinde aşağı doğru kayabilir.)
2. Arzum
Sayfanın sağında yeşil zemin içinde yazan değerlere göre alt satır veya onun iki altındaki değerde gizlenecek veya açılacak.
mesela: 1 grup seçili ise sadece 6. satır görünecek 7. ve 8. satır gizlenecek.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: