hem sutunu hem satırı birlikte sıralamak

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
hepinize selamlar
uzun süredir sizlere bir sorum olmadı,ekli dosyamda bir sıralama sorum var,çözebilirmisiniz.Hem sutunu hem satırı birlikte sıralamak istiyorum.sutun sıralanırken satırndaki değerlerde yerleri değişmeden sıralanmalı.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Selamlar,
Aşağıdaki kodu deneyin:
Kod:
Sub Makro1()
For x = 2 To [b65536].End(3).Row
    Range(Cells(x, "b"), Cells(x, "f")).Sort Key1:=Cells(x, "b"), Orientation:=xlLeftToRight
Next
Range("b2:f" & [f65536].End(3).Row).Sort Key1:=Range("b2"), Orientation:=xlTopToBottom
End Sub

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
selamlar,code uyguluyorum fakat beklediğim daha doğrusu doğrulama tablomda sonuç yanlış çıkıyor.yanlış.Bu hatayı nasıl halladebiliriz acaba .formüllü olsa daha mı iyi olur. En azından bende hatayı yakalayabilirim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Fakat sizin kodunuz doğru çalışıyor.Benim doğrulama tablomda bi hata olmalı.Yinede siz formüllü bir çalışma örnek sayfası hazırlayabilirmisiniz.
kolay gelsin.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Selamlar,
Ekteki örnekte butona tıklayarak sonucu gözlemleyiniz. Verdiğiniz sıralama kriterine uygun sıralıyor. Tek fark; aynı sayıların sıralamasında önceliği ilk satırdakine veriyor.
Formülle bir çözüm bilmiyorum. Bu konuda yapabileceğim bu kadar.
Saygılar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
teşekkür ederim,sağolasın.formülle olsa , acaba takip eden ustalar bu konu için ne derler,vakitleri varsa yardımcı olabilirlermi?

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Bir örnekte benden
Not: Örneğinizle tablonuz sanki uyuşmuyor gibi yada ben konuyu tam anlayamadım. Çünkü farklı sonuç aldım.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Selamlar,sayın muygun,
inceleme fırsatım yeni oldu birazdan cevap yazacağım.
Çok teşekkür ederim.