Her isim için açılan sayfaya şablonun yapıştırılması

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Merhaba arkadaşlarım; verilerimin bulunduğu sayfayı tanımladığım bir sütunu baz alarak sayfa isimlerini o sütundaki isimlere bağlı olarak aktarıyorum.
sorun aktarmadan sonra başlıyor.
birinci sorun aktardığı sayfalara sayfa biçimlendirmesinin kopyalanmaması. verileri aktarırken iki işlem yaptırabilirmiyiz; birinci işlemde sayfa isimlerini tanımlı sütuna göre açması ki onu yapıyorum, ikinci işlemde biçimlendirilmiş boş bir sayfayı açılan tüm sayfalara kopyalaması.

ikinci sorun ise sayfalara aktarma yaparken aktaracağı sayfalarda bulunan tüm verileri silmesi.
ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
merhaba sn.hocalarım ve arkadaşlarım;

yukarıda bahsettiğim sorun ile ilgili elimdeki dosyayı ekliyorum.içerisinde yine ilave olarak açıklama yaptım. konu ile ilgili değerli fikirlerinizi iletirmisiniz lütfen.
ilginize teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
merhaba arkadaşlar; konu ile ilgili fikir verirmisiniz lütfen

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
merhaba sn.hocalarım ve arkadaşlarım;

konu hakkında fikri olan birisi varsa lütfen yardımcı olsun.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Sn. hikmet,

DATA isimli sayfanızda C sütununda bulunan aynı dolap noları için tek sayfamı açılacak ? Ayrıca örnek dosyanıza birkaç adet verinin aktarılmış halini eklerseniz daha sağlıklı olacaktır.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.COST CONTROL; ilginiz için teşekkür ederim. dosyayı yeniden ekledim
dosyanın içindeki c stununda bulununan her dolap numarası için bir sayfa oluşturacak ve oluşan sayfalara koli sayfasındaki şablonu yapıştırıp data sayfasındaki sarı sütunları aktaracak.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekte dosyanız üzerinde gerekli düzenlemeri yaptım incelermisiniz. Yalnız sayfa dizilimini değiştirdim bu şekilde olduğu sürece problem yaşamazsınız. Umarım faydası olur.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
merhaba;

sn.cost control ilginiz için teşekkür ederim. örneği inceledim. bir tek dolap numarası olduğunda dolap numarası ile sayfayı açıyor ve istenilen sütundaki verileri aktarıyor fakat altında başka bir dolaba ait verileri girip aktar dediğimizde ise koli (1), koli (2) şeklinde sayfalar açıyor ve sadece koli sayfasındaki şablonu alıp yapıştırıyor.herhangi bir data aktarımı yapmıyor. sorun neden olabilir acaba.