her satırda giriş bekleyen hücre

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
merhaba,
yakıt takip çizelgesi hazırlıyorum.ilk satıra formülü yazıp sonuçları aldım.aşağıdaki satırlara aynı satırı kopyaladım.böylece tüm satırlarda formül oluştu.fakat diyelim 3.satırı silip yeni bir giriş yapılınca formül siliniyor.ben bilgiler silinse de bu formülün hep sabit kalmasını istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.örnek dosyayı gönderdim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
Tam anlayamadım ama silinmesini istemediğin yerleri kilitleyerek sayfa koruma yapabilirsin. Bunun için

1) Önce Tüm Çalışma sayfasını seçip tüm satır ve sütünlerin kilitlerini kaldırman lazım. Tüm çalışma sayfasını seç / Sağtuş / Hücreleri Biçimlendir / Koruma 'dan kilitleri kaldır.
2) Silinmesini engellemek istediğin satır ve sütünları seç / Sağ tuş / Hücreleri Biçimlendir/Koruma /Kilitleri Aktif et.
3) Araçlar / Koruma / Sayfayı Koru dedin mi artık silinmez.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
çok teşekkür ederim çok güzel olmuş.bi şey daha istiycem ama yazdığınız macroyu buraya da yazarmısınız iki de bir rahatsız etmiyeyim sizi:)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Sayfa sekmesine sağ tık > Kod görüntüle'ye tık > ardından açılan sayfada Modüle2'ye girin ve kodlar oradan okunur.İyi çalışmalar.