Her Yönüyle Personel İşleri

Arkadaşlar, Personel konusunda her türlü işi yapacak bir program yapacam fakat bu konuda %40 bilgim var. Personel işlerinde bana yön gösterecek bilgili arkadaşlara ihtiyacım var. Yapacağımız program puantajdan vizite kağıdına aylık bildirgeden dört aylığa,bordrolara, kısaca a dan z ye personel konusunda herşeyi yapabilecek kapasitede olacak. Bana yardımcı olacak arkadaşları konuya bekliyorum.

bluefalcon

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03.12.2025
yardım edebilirim.

10 yıldır PERSONEL işleri ile uğraşıyorum. Sana her türlü konuda yardım edebilirim

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Personelciliğin ne kadar zor olduğunu bütün meslektaşlarım bilir. Personelci işlemlerini kolaylaştırmak için sana yardımcı olacağım.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2010 Tr
okulda personel işleri sorumlusu benim. Bu konuda bir programım da var memurlar.net'te. Çok fazla excel bilgim yok ama personel işleri konusunda yardımcı olabilirim.

BEN SİZE PERSONEL KONUSUNDA HER KONUDA YARDIM EDERİM.ÇÜNKÜ KAMU KURULUŞUNADA ÇALIŞIYORUM VE ÖZEL ÖĞRETİM BÖLÜMÜNE BAKIYORUM.BENDE BÖYLE PROGRAM ARIYORUM AMA FORMÜLLER KONUSUNDA FAZLA BİLGİM YOK AMA SİZE ELİMDEN GELEN YARDIMI YAPARIM MSN ADRESİM tuncay20@msn.com

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13.04.2020
Slm

Personel Konusundaki (iş ve Sosyal Güvenlik Hukuku) mevzuta tam anlamıyla hakimim. İşimin %80 bölümü 5 Yıldır İŞ ve Sosyal Güvenlik Oluşturuyor. Hem mevzuatta hem de Özel Sektör Şirketlerde 50 Kişiyi aşanlar dahil işyerlerinde uygulamalı olarak bu işi yapıyorum. Mevzuattaki Oranları, tutarları , bildirge ve belgelerin Resmi Şekilleriyle , tavan , taban, yabancı işçi , İşkurumu, Bagkur ,Çalışma Bakanlığı Bölge Müdürlüklerinin mevzuat ve uygulamalı konuları ,(Örneğin İşçiyi işten çıkarırken İbranamenin ne şekilde düzenlenmesi halinde İş Müfettişinin İşverenin tarafında olacağı )gibi konularda her türlü yardımı yapabilirim..

Anlık İleti adresim : interramo1@hotmail.com

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
English
Özel sektör mü, Kamu sektörü mü çalıştığınız kurum? Bunu belirtirseniz sanırım daha iyi.

Excel Vers. ve Dili
excel
çalışmanızdan bir sonuç çıkmadı mı*

Excel Vers. ve Dili
excel
bana excelde yapılmış ilköğretim okulu için evrak-takip üst yazı persıonel işleri ile ilgili proğram lazım teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
arkadaşlar bana 30 kişilik persone gün ve maaş ve avans takip formu lazım kendi hesaplayanından yani ben bilgilerini ve maaşını geldiği günü ve gelmediği günü girecem ay sonu bu 30 kişinin bordrosunu göreceğim ssk falan yok bunlar geçici işci eta da vardı rahattı ama şimdi korgün kullanıyorum ve bunda böyle bişi yok yardımlarınız için şimdiden tşk ediyorum

Excel Vers. ve Dili
türkçe2003
merhaba arkadaşlar; Memur işçi karma olarak çalışılan ve daha önceleri işçilere yılda yaklaşış dört aylık gibi sürelerde vize uygulaması yapılan bir kamu kurumunda personel işleri ile uğraşıyorum.kullandığım herhangi bir proğram yok sadece excel de kendi yaptığım basit işlemlerle çalışıyorum.Memur la ilgili işve işlemlerde her konuda yardımcı olabilirim işçi hususundada 4857 SK ve 5510 Sk gibi birçok konuda yardımcı olabilirim.Forumda yapılan tartışmalardan konu ile ilgili bütün arkadaşlar az çok birşeyler öğreniyor onun için msn yazmayacağım.Ayrıca eğer elinde orijinal proğram olan arkadaşlar varsa eklerlerse herkes faydalanır.emeği geçen herkese; Zaruret gereği TEŞEKKÜRLER.