SATYON
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office Excel 2013 / İngilizce
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 21-04-2027
Ciro primlerini hesapladığım ve pazarlama sorumlusunun hergün verilen hedefin neresinde olduğunu görebileceği bir rapor hazırlıyorum. Bu raporu hergün çalıştırıp ne kadar ciro yapmışlar hedefe % kaç yaklaşmışlar görebiliyorlar. 3 aylık dönemler için toplam hedef verip her ay için çalışılan gün sayısını hesaplayıp aylık hedefleri çalışma günü sayısına göre hesaplıyorum. ama istediğim birşey varki nasıl hesaplatacağımı bilemedim forum başlıklarında da bulamadım:
Bugüne kadar yaptığım ciro belli. ay sonuna kadar toplam hedefim belli. Bugüne kadar yaptığım ciro göz önünde bulundurulursa ay sonunda ne kadar ciro yaparım bunu hesaplamak istiyorum. Ama önemli nokta şu
çalışma gün sayısına göre kalan günü hesaplamalı ve aysonuna kadar bu hızla gidersem ne yapacağımın tahmini rakamını vermeli.
Umarım ne istediğimi anlatabilmişimdir.
Yardımcı olursanız çok sevinirim biraz acil.
Şimdiden teşekkürler...
Bugüne kadar yaptığım ciro belli. ay sonuna kadar toplam hedefim belli. Bugüne kadar yaptığım ciro göz önünde bulundurulursa ay sonunda ne kadar ciro yaparım bunu hesaplamak istiyorum. Ama önemli nokta şu
çalışma gün sayısına göre kalan günü hesaplamalı ve aysonuna kadar bu hızla gidersem ne yapacağımın tahmini rakamını vermeli.
Umarım ne istediğimi anlatabilmişimdir.
Yardımcı olursanız çok sevinirim biraz acil.
Şimdiden teşekkürler...