Herkese merhabalar ,
Set iFileObject = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
iActiveFile = ThisWorkbook.Name
iOCXFile = "EGTA.ocx"
iDataFile = "ProductData.edb"
iActivePath = ThisWorkbook.Path
iImagesPath = ThisWorkbook.Path & "\images\"
this workbook içinde kodlarım bu şekilde . Burada excel dosyasının bulundugu klasörü tanımlıyorum. programım .ocx ve .edb dosyasını buradan algılıyor. şöyle bir sorum olacak : Ben bu .ocx dosyasını windowsun default olarak kurulu oldugu (C: , D: veya E: de kurulu olabilir bunu otomatik algılaması lazım) driverdan almak istiyorum. Bunu neden yapıyorum , bir setup.exe dosyasyı hazırlıyorum ve setup dosyası programımı kurarken .ocx dosyasını default windowsun içine kurmasını istiyorum. örnek olarak D:/windows/system/EGTA.ocx
Anlatabilmilşimdir umarım
yardımlarınızı bekliyorum....
Set iFileObject = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
iActiveFile = ThisWorkbook.Name
iOCXFile = "EGTA.ocx"
iDataFile = "ProductData.edb"
iActivePath = ThisWorkbook.Path
iImagesPath = ThisWorkbook.Path & "\images\"
this workbook içinde kodlarım bu şekilde . Burada excel dosyasının bulundugu klasörü tanımlıyorum. programım .ocx ve .edb dosyasını buradan algılıyor. şöyle bir sorum olacak : Ben bu .ocx dosyasını windowsun default olarak kurulu oldugu (C: , D: veya E: de kurulu olabilir bunu otomatik algılaması lazım) driverdan almak istiyorum. Bunu neden yapıyorum , bir setup.exe dosyasyı hazırlıyorum ve setup dosyası programımı kurarken .ocx dosyasını default windowsun içine kurmasını istiyorum. örnek olarak D:/windows/system/EGTA.ocx
Anlatabilmilşimdir umarım
yardımlarınızı bekliyorum....