Hiçbir şey göründüğü gibi değildir....

Haluk

𐱅𐰇𐰼𐰚
Katılım
7 Temmuz 2004
Mesajlar
12,269
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Evet, bu mesaj başlığında dediğim gibi ..... "Hiçbir şey göründüğü gibi değildir"

Ekli "txt" dosyasının içinde ne var acaba ?

.
 

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
15 Mart 2005
Mesajlar
41,325
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Kesin kriptolu bir şeydir..
 

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Katılım
31 Aralık 2005
Mesajlar
4,225
Excel Vers. ve Dili
Office 2019 (64 bit) - Türkçe
"Sorum dosyanın içinde..." sanırım. :)
 

Haluk

𐱅𐰇𐰼𐰚
Katılım
7 Temmuz 2004
Mesajlar
12,269
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Aslında dosyanın içeriği, aşağıdaki resimdeki gibi .....


myFile.png


Ama, olay tahmin ettiğimden biraz farklı oldu..... (tam da konu başlığına uygun olarak)

.
 

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Katılım
31 Aralık 2005
Mesajlar
4,225
Excel Vers. ve Dili
Office 2019 (64 bit) - Türkçe
Temel dosyalama sistemi konusunda biraz daha ilerlemek lazım. Disk üzerinde sanal dosyalar oluşuyor gibi... İlginç gerçekten...

C#:
Sub Test()
    Open "c:\users\zeki\desktop\myFile.txt:1" For Output As #1
    Open "c:\users\zeki\desktop\myFile.txt:2" For Output As #2
    Open "c:\users\zeki\desktop\myFile.txt:3" For Output As #3
    
        Print #1, "File-1"
        Print #2, "File-2"
        Print #3, "File-3"
        
    Close #1
    Close #2
    Close #3
    
    Shell "notepad c:\users\zeki\desktop\myFile.txt:1"
    Shell "notepad c:\users\zeki\desktop\myFile.txt:2"
    Shell "notepad c:\users\zeki\desktop\myFile.txt:3"
End Sub
.
 

Haluk

𐱅𐰇𐰼𐰚
Katılım
7 Temmuz 2004
Mesajlar
12,269
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Notepad aslında ilginç bir yazılım .....

Örneğin, Notepad'i çalıştırın ve ilk satıra .LOG yazıp, herhangibir isim verip kaydedin.

Daha sonra, tekrar açın ...... Açılış zamanı otomatik olarak dosyaya işlenmiş ve imleç en son satırda sizin için hazır olarak bekleyecektir.



Text.png

.
 
Üst