Hizmet Yılı Güncelleme

DEğerli ÜSTAD'larım
İlsisteki verileri baz alarak aldığımız hizmete esas günleri excele işleyerek nasıl güncelleme yapabiliriz ?
Örnek olarak bir tane yazdım ekte mevcut.Hakkınızı helal edin DUALARIMLA

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
"ilsis" ne demektir diye google'da arama yaptım ve "İl Milli Eğitim Müdürlükleri Yönetim Bilgi Sistemi" olduğunu öğrendim.
internette biraz daha arama yapsam sanırım kapsamlı bilgi edinebilirim.
ancak sorun şu; birçok kişi ilsis'in ne olduğunu ve nasıl güncelleme yapılacağını bilmek durumunda değil. sanırım siz bir eğitimcisiniz, 2 satırlık birşey yazarak birilerinin burada ne yapılması gerektiğini anlamasını mı bekliyorsunuz? öğrencilerinize de bu şekilde ders anlatıyorsanız vay halimize!!!
siz eğitimci değilseniz bu serzenişimi dikkate almayın ama öğretmenseniz bu yazdıklarım az bile.

Excel Vers. ve Dili
xp 2003 Türkçe
Sayın Boztepeli,
Sayın Uzmanamele söylediklerinde hiç te haksız sayılmaz. Bunu bir öz eleştiri olarak kabul etmek ve tepki göstermemek gerekir diye düşünüyorum.
İlsisteki verileri, Veri -> Dış veri al komutuyla almayı (güncellemeyi) düşünüyorsanız mümkün değil. Çünkü giriş şifreli... Diğer durumda İlsisten alacağınız veri zaten en güncel haliyle karşınızda olacak.

Değerli ÜSTAD ve Ağabeylerim
Ben öğretmen değilim memurum.İlsiste verilerin güncellendiğini biliyorum.Ben ilsiste hizmet yılı 1 yıl 3 ay 28 gün olan birinin bu günlerini excele aktardığım zaman ben nasıl devam ettirebilirim diye sormuştum.hizmete başlangıç yılını baz alarak kaç yıl hizmeti var formül ile bulabiliyoruz.Sitemizde de mevcut.Ben ise belli olan hizmeti devam ettirmek nasıl oluyor diye sormuştum.ÜSTAD lar İLSİS' in anlamını ya da ilsis'in nasıl güncelleme yaptığını hatta bu şekilde ders anlatılamayacağını bahsetmişler.Benim sorum ile uzaktan yakından alakası yoktur.Tekrar ediyorum.1 yıl 3 ay 28 gün olarak girdiğim veriyi (EXCELE) günlük olarak 1 yıl 3 ay 29 gün - 1 yıl 3 ay 30 gün gibi takvim şeklinde nasıl devam ettirebilirim.AYRICA ilsiste alınıp derse aktarılacak bir konuda yok.Bu sorumuda İNTERNETİMİZ sorunlu olduğu için elimde böyle bir bilgi bulunsun manasıyla sormuştum.Yanlış ettim galiba ya da anlatamadım.Bilgilerinize arz ederim.Dualarımla

Es Selamün Aleyküm ;
Değerli ÜSTADLARIM ekteki dosyada Güncelleme ile ilgili sorum mevcut Bunu MAKRO ile nasıl yapabiliriz ? Elimizden geldiği kadarı ile biz yapmaya çalıştık.İnşallah yardımcı olunur Dualarımla