htm olarak kaydetme ile ilgili

Excel Vers. ve Dili
2003
excel dosyamı farklı kaydetten htm olarak kaydet diyorum.
Daha sonra kendi bilgisayarımda açıyorum herhangi bir sorun olmadan açılıyor.
sonra bu dosyayı internet ortamına atıyorum. Orada linkten aç dediğim zaman alt kısımdaki sayfa isimleri gözüküyor ama sayfa içeri kısmında sayfa görüntülenemiyor diyor. bu neden olabilir acaba

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Merhaba

excel dosyamı farklı kaydetten htm olarak kaydet diyorum.
Daha sonra kendi bilgisayarımda açıyorum herhangi bir sorun olmadan açılıyor.
sonra bu dosyayı internet ortamına atıyorum. Orada linkten aç dediğim zaman alt kısımdaki sayfa isimleri gözüküyor ama sayfa içeri kısmında sayfa görüntülenemiyor diyor. bu neden olabilir acaba
eğer internet ortamına upload ederken linkle ilgili bir hata yapmadığınızdan eminseniz, birde sayfa içeriğinde neler olduğuna dikkat edin ve html olarak kaydetme işlemi dosya/web sayfası olarak kaydetme işlemi ise yine dikkat etmeniz gereken bir durum var, dosya içeriğinde bazı nesneler bulunuyorsa, bu nesneler resim vs.. kendi bilgisayarınızda bir klasör içinde toplanır, internet ortamına attığınızda eğer bu kasörü de eklemiyorsanız benzer bir hata almanız olası, kısacası ya klasörü de ekleyin yada, dosya/farklı kaydet/tek dosyalı web sayfası gibi bir kayıt türü seçin, iyi çalışmalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
2003
doğru tespit yapmışsın teşekkür ederim.
htm olarak kaydettikten sonra kendisi başka bir klasöre bazı bilgileri kaydediyor. ben o klasörü internete atmadığımdan dolayı hata veriyormuş.
o klasörüde attıktan sonra hata ortadan kalktı
iyi çalışmalar