Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excel de hücrelerin içinde işlem yapamıyorum. imleç çıkmıyor. sadece formül çubugunda çıkıyor düzeltmeyi ordan yapabiliyorum. o da zaman alıyor. hücre içinde imleç çıkmıyor. bu ayarları nerden değiştirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.