Hücre Biçimlendirme

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
Merhabalar

Ekteki Örnek Çalışmada A ve B sütunundaki Verileri Özet Tablodan Kopyalayıp Bu sayfaya Yapıştırıyorum.Aktar Düğmesiylede Boş verileri Satırları Kopyalıyorum Fakat Asıl Sorun A sütununda başlıyor Özet tablodan Yapıştırdığım Kodların ilkinde Hücrelerin Solunda Açıklamaya Benzer Bir işaret Var ve Hücreyi Tıkladığımda Bu Hücredeki sayı metin olarak biçimlendirilmiş veya önüne kesme işareti koyulmuş diyor.Hücre Biçimlendirmeden Özel Yapıştıra kadar herşeyi denedim İlk Hücrelerdeki Biçimlendirme nasılsa Bilemiyorum İlk A1 Hücresindeki Biçimlendirme şeklini A Sütunundaki bütün verilere nasıl uygularım

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Bunu düzeltmenin en kolay yolu boş bir hücreye 1 yazın. Sonra bu hücreyi kopyalayın. A sütununu seçin. Sağ klik yapın. Özel yapıştır - Değerleri - Çarp seçeneklerini seçip tamam deyin.

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
S

Merhaba

Dediğiniz şekilde denedim oldu fakat Bu Hücrelerden Formüllerle değerleri alıp Başka Bir sayfaya veri aktarmaktayım.Çalışmamım bir örneğini gönderiyorum.A sütununda Solda Açıklamaya Benzer Olan Hücerelerden Formüllerle veri alınabiliyor fakat Dolu verinin Bir Altındaki boş satırı Kopyalayan Makro çalıştığında Sanırsam Hücre Biçiminden Formüller veriyi çekemiyor.A sütununda 3.Satırdaki Kodu Copyalayıp bir alttaki satıra yapıştır dediğimde Diğer sayfadaki formül Veriyi A Sayfasından Çekiyor.Problemi bir türlü çözemedim Sorun A Sayfasındaki Veriyi Özet tablodan çıkan sonucu Buraya Yapıştırdığımdan kaynaklanıyor gibi geliyor ama bir çözümü olmalı Örnek çalışmada Temmuz Sayfasında 02.08.2008 Tarihli Günün A sayfasına Bakarak İlgili satırların dolması gerekiyor