- Excel Vers. ve Dili
- excel 2016 32 Bit ve Excel 2020 32 Bit Türkçe ve İngilizce
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 10-12-2024
Merhaba arkadaşlar, ek'te düzenlemiş olduğum örnek dosyada Sayfa1 'de bulunan buton ile Sayfa2 'deki hücre değerlerine göre Sayfa1 'deki bazı satırların silinmesini ancak sayfadan çıkışta yeniden eski haline gelmesini istiyorum. Şöyleki; Sayfa2 B3=0 ise Sayfa1 B4/B6 satırları Sayfa2 B7=0 ise Sayfa1 B10/B12 satırları silinsin , Sayfa2 B11="" ise Sayfa1 B16/B20 ve Sayfa2 B14="" ise Sayfa1 B23/B24 silinsin, ancak dediğim gibi sayfadan çıkıldığında tekrar Sayfa1 'deki satırlar eski haline dönsün ve tabiki o satırlarda bulunan hücre ve içindeki formüller ile birlikte. Bu mümkünmü? esasında yaptırmak istediğim şu Sayfa1 'i Rapor sayfası olarak düşünürsek , bu rapor sayfasında bazı tablolar bulunuyor, bu tablolar Sayfa2 'deki hücre değerlerine göre ya dolu oluyorlar veya boş oluyorlar veya o rapor'da gözükmemesi gerekiyorlar! amacım istemediğim tabloları kaldırdıktan sonra sayfa'dan PDF çıktı alacağım ve PDF'de istemediğim tablolar gözükmeyecek ancak sayfa'da işim bitince başka sayfaya geçtiğimde sayfa eski haline dönmeli bunun imkanı varmı, varsa satır silerek'mi olur yoksa gizleyerekmi? gizlersek PDF raporunda bu satırlar gözükürmü? Biraz uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim. Bu konuda yardım lütfen.
Ekli dosyalar
-
12.1 KB Görüntüleme: 1