hücre değerinin formülde kullanılması

Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandır bulamadığım bir konu hakkında size danışmak istedim yardımınızı rica ederim.

Kullandığım excel dosyasında aşağıdaki formülü yazdığımda dosya115.xlsx dosyasından veriyi alabiliyorum

='C:\Users\asus\Desktop\vt\[dosya115.xlsx]Sayfa1'!$A$1

kullandığım excelde örnek olarak c1 hücresine 115 yazarsam bu formüle nasıl entegre edebilirim.
(dosya adları 100,120,200 gibi değişebilir) aşağıdaki gibi denedim olmadı

='C:\Users\asus\Desktop\vt\[dosya & c1 &.xlsx]Sayfa1'!$A$1

İyi çalışmalar

tamer42

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 İngilizce
ne 115 yazarsam bu formüle nasıl entegre edebilirim.
(dosya adları 100,120,200 gibi değişebilir) aşağıdaki gibi denedim olmadı
DOLAYLI("'C:\Users\asus\Desktop\vt\[dosya]" & c1 &".xlsx]Sayfa1'!$A$1")

EmrExcel16

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
sn @tamer42 Dolaylı formülü bildiğim kadarıyla kapalı dosyalarda çalışmıyor (eğer çalışıyorsa dikkate almayabilirsiniz yazdıklarımı :) ) , sn @loading... belirtmemiş ama "C:\Users\asus\Desktop " uzantısı kapalı dosyalarda oluşuyor yine bildiğim kadarıyla :)

tamer42

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 İngilizce
sn @tamer42 Dolaylı formülü bildiğim kadarıyla kapalı dosyalarda çalışmıyor (eğer çalışıyorsa dikkate almayabilirsiniz yazdıklarımı :) ) , sn @loading... belirtmemiş ama "C:\Users\asus\Desktop " uzantısı kapalı dosyalarda oluşuyor yine bildiğim kadarıyla :)
diğer dosya açık iken formüller oluşturulduğunda DOLAYLI fonksiyonu çalışır.

tamer42 ve EmrExcel16; DOLAYLI işlevini kullandığımda dosya açık olduğu sürece verileri alabiliyorum ama dediğiniz gibi ben kapalıyken de almak istiyorum. Kapalıyken dolaylıyı ve hücre değerini formülde kullanmadan '=' işaretiyle devam edersem veri geliyor.
Ama dediğim gibi hem dosyanın kapalı olması hemde hücre değerini formülde kullanabilmek istiyorum. Excel gibi bir dünyada böyle bir işlevin olmaması ilginç.

İşlev ile yapılamadığı için makro ile aşağıdaki şekilde yazdım,tüm isteklerimi karşılıyor, ilginize teşekkürler.

Application.DisplayAlerts = False
Kayit = "'c:\vt\[DOSYA" & Sayfa1.(1, 1).Value & ".xlsx]Sayfa1'!R1C1"
Cells(7, "B") = ExecuteExcel4Macro(Kayit)
Application.ScreenUpdating = True