Yapıştır kısmını excelde değil başka bir muhasebe programında yapıyorum.Özel yapıştır imkanım yok.Ben excelden kopyalarken hücrede göründüğü gibi değil de formül çubuğunda görüldüğü gibi kopyalamak istiyorum.Bunu hücrenin içine F2 tuşuna basıp hücre içeriğini taradıktan sonra kopyalaya basarak yapabiliyorum.Ancak benim istediğim hücrenin üzerine gelip kopyala dedikten sonra standart bir muhasebe programında cari karta yapıştır dediğim zaman exceldeki formül çubuğunda nasıl görünüyorsa o şekilde kopyalanması
Farklı bir programda uygulama yapacaksanız konu hakkında benimde bilgim yok. Emin değilim ama bu excelle ilgili değil muhasebe programı ayarlarıyla ilgili bi konu gibi duruyor.
Düşüncem, önce excelin içinde farklı bir bölüme özel yapıştır ile alınır daha sonra programa yapıştırılır. Bu yolu sizde bildiğinize göre işinize yaramadı sanırım.
Hüseyin bey, makro(kod) kullanarak bu sorunu haledebilirsiniz. Mantık Şu(Kodla) : İlgili hücreyi biçimlendirmeden kurtar > Hücreyi kopyala > MsgBox > Muhasebe Programı > Yapıştır(Ctrl V) >
Excel'e Dönüş > MsgBox / Tamam > Hücre Biçimlendirmeyi Eski Haline Getir > Kopyalama Modunu sonlandır. Biraz uzun gibi geliyor ama, uygulama esnasında öyle değildir.
Merhaba;
G9 hücresine;
="0 ("&PARÇAAL(F9;1;3)&") "&PARÇAAL(F9;4;3)&" "&PARÇAAL(F9;7;2)&" "&PARÇAAL(F9;9;2)
Formülü ile tlf. no'sunu sanal görüntüden kurtarın ve aldığınız bu değeri ilgili programınıza taşımayı deneyin.
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.