Hücre içersindeki yazı içerisinden sadece kalın olanı yan hücreye kopyalama

Katılım
8 Haziran 2010
Mesajlar
341
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 TR Office 2007 Office 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16-05-2023
Merhaba,

1. Bilmiyorum bu ne kadar güç bir sorudur ama hiç karşılaşmadım ben?

Bir tablomuz var zamanında renkler ayrılmamış ama genelde de renkler kalın harflerle yazılmış

Örnek: Kenarları taşlı elbise WHITE

ben bu yazı içerisindeki kalın yazıyı bir yan hücreye kopyalamak istiyorum, bu bazen NAVY/WHITE de olabiliyor.

2. Eklediğim excel sayfasında GUNCEL sayfasında kaç tane MÜŞTERİ1 yazıyor ise devam eden stünlar dahil onu MÜŞTERİ1 sayfasına alt alta kopyalatabilirmiyim ve GUNCEL sayfasındaki o müşteriye ait değişikliklerde işlenmeli silinirse MÜŞTERİ1 sayfasından da silinmeli gib.

Ben denedim ama düşeyara kullandığımda pek başarılı olmadı?
Biraz uzun isteklerim oldu sanırım ama sormadan öğrenilmiyor.
Tesekkürler
 
Son düzenleme:

Murat OSMA

Altın Üye
Altın Üye
Katılım
23 Mayıs 2011
Mesajlar
5,508
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 TR-EN
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-12-2028
Bu kodları kullanabilirsiniz;
Kod:
[FONT="Trebuchet MS"][SIZE="2"]Sub Emre()
    Dim i&, a%, yaz$
    For i = 2 To Range("A65536").End(3).Row
        For a = 1 To [COLOR="Red"]Len[/COLOR](Cells(i, "I").Value)
            If Range("I" & i).[COLOR="red"]Characters[/COLOR](a, 1).[COLOR="red"]Font[/COLOR].[COLOR="red"]Bold [/COLOR]= True Then
                yaz = yaz & Range("I" & i).[COLOR="red"]Characters[/COLOR](a, 1).Text
                Cells(i, "j") = [COLOR="red"]Replace[/COLOR](yaz, " ", "")
            End If
        Next a
        yaz = ""
    Next i
    yaz = "": a = Empty: i = Empty
End Sub[/SIZE][/FONT]
 
Katılım
8 Haziran 2010
Mesajlar
341
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 TR Office 2007 Office 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16-05-2023
Teşekkürler Murat bey.
 

Murat OSMA

Altın Üye
Altın Üye
Katılım
23 Mayıs 2011
Mesajlar
5,508
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 TR-EN
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-12-2028
Rica ederim Ahmet Bey.
 
Üst