Hücre içindeki değer boş ve başka iki hücre tarihlerinden biri diğerinden büyükse

Excel Vers. ve Dili
sdfghj
Merhaba arkadaşlar,
Hücre içindeki değer boş ve başka iki hücre tarihlerinden biri diğerinden büyükse hücreyi kırmızıya boyamasını istiyuorum bunu nasıl yapabilirim. İyi çalışmalar.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Örnek dosya ile sorunuzu destekleyiniz ki tam olarak ne istediğiniz hangi hücrelerde istediğiniz anlaşılsın. Çözüm kolaylaşsın.

Excel Vers. ve Dili
sdfghj
merhaba dosya nasıl eklenecek bilmiyorum. c1 hücresinde bir tarih değerim var. d1 de ayrı bir tarih değerim var ve e1'de de bazen tarih oluyor bazen olmuyor. eğer e1'de tarih yok (hücre boşsa) ve c1>d1 ise f1 hücresi kırmızıya boyansın.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
merhabalar

merhaba dosya nasıl eklenecek bilmiyorum. c1 hücresinde bir tarih değerim var. d1 de ayrı bir tarih değerim var ve e1'de de bazen tarih oluyor bazen olmuyor. eğer e1'de tarih yok (hücre boşsa) ve c1>d1 ise f1 hücresi kırmızıya boyansın.
istediğiniz bunun gibi birşeymi?

gezgin-49

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-09-2028
sayın ilkan156 koşullu biçimlendirme ile yapılan dosyanız ektedir.