hücre kilitleme

Excel Vers. ve Dili
2007
hücre güncel tarihe kilitlensin

merhaba,

formüllü veya formülsüz bir hücreye girilen veya hesaplanan verinin 2 gün sonra değiştirilemez olması mümkünmüdür.Yalnız çalışma sayfasının yeni veri girişine açık olması gerekiyor.

örneklemek gerekirse kasiyer kasa açığını yazdığı hücreyi 1 veya 2 gün sonra girip değiştiremesin

yardımlarınızı beklemekteyim.Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Dosya açılışında tüm dolu satırlar kontrol edilip 2 günden büyük fark olan tarihli hücreler otomatik olarak kilitlenmektedir.

Ayrıca A sütununa tarih girdikçe yine gün kontrolü yapılıp ilgili satırdaki hücreler kilitlenmektedir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007
hocam elinize sağlık, yalnız bunu değişik hücrelerde ve sayfalarda oluşturmam lazım yapılışını tabii eğer vaktiniz varsa yazabilirmisiniz.
teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
EXEL 2010 İNG.
hücre güncel tarihe kilitlensin

Merhabalar,

Konu üzerinden epey bir zaman geçmiş ama benimde benzer bir yardıma ihtiyacım var.

Bir fabrika vardiya defteri oluşturmaya çalışıyorum ve her vardiya sonunda vardiya notları hücrelerini değiştirilemez olmasını istiyorum.

vardiya saatleri 07:00-15:00
15:00-23:00
23:00-07:00

Dosyayı ekte gönderiyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2003
microsoft excel 2007
Merhabalar,

Konu üzerinden epey bir zaman geçmiş ama benimde benzer bir yardıma ihtiyacım var.

Bir fabrika vardiya defteri oluşturmaya çalışıyorum ve her vardiya sonunda vardiya notları hücrelerini değiştirilemez olmasını istiyorum.

vardiya saatleri 07:00-15:00
15:00-23:00
23:00-07:00

Dosyayı ekte gönderiyorum.
merhaba arkdaşım.ekteki dosyayı incelersen sorunun çözülmüş olur.umarım işine yaramıştır.

Ekli dosyalar