Hücre rengine göre değer listelenmesi

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Merhaba arkadaslar bir kac gundur forumda arastirip duruyorum özellikle burdan aldigim bir cok sey sayesinde birseyler gelistirebildim ama hala eksigim var.

örnegin ekte şirkette bulunan raf sisteminde raflara girilen ürünlerin hücre rengini degistirip ve yan tarafındaki gibi bosluga farklı renkteki malin adini yazmasini istiyorum ama beceremedim...
ve bütün raflara göre uyarladiktan sonra stoktaki mallar sayfasında hangi maldan hangi rafta ve hangi sirasinda ne kadar oldugunu listelemek istiyorum...

Biraz karisik oldu ama sanirim üstesinden gelemiycek yoktur. Şimdiden ilginiz için teşekkürler

Ekli dosyalar

kemal turan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 32 bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-10-2032
Sn.Rodarte
""hangi maldan hangi rafta ne kadar ürün var"" sorunuzun cevabı için ekte bir özet tablo örneği yaptım.Umarım işinizi görür.
Selametle kalın

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Sn.Rodarte
""hangi maldan hangi rafta ne kadar ürün var"" sorunuzun cevabı için ekte bir özet tablo örneği yaptım.Umarım işinizi görür.
Selametle kalın
Sayın Kemal TURAN Süper ötesi Çok teşekkür ediyorum.. fakat sanirim makro var ve makro bilgim sifir :frown: bana biraz bilgi verirseniz size minettar olurum zira 27 raf ve 27 rafin 3er kati var :frown: bunu devam ettirmek sanirim baya uzun surer...

Şimdiden Çok teşekkür ediyorum...

kemal turan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 32 bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-10-2032
Sn.Rodarte
Yapılan örnek excelin her sürümünde var olan Özet tablo (Pıvot Table) özelliğidir.
Makro yoktur.
Forumumuzda çözümler yanında üstadlar eğitim hizmeti de veriyorlar.
Eğitim videolarından ben çok şey öğrendim.Tavsiye ederim.
Selametle kalın

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Sn.Rodarte
Yapılan örnek excelin her sürümünde var olan Özet tablo (Pıvot Table) özelliğidir.
Makro yoktur.
Forumumuzda çözümler yanında üstadlar eğitim hizmeti de veriyorlar.
Eğitim videolarından ben çok şey öğrendim.Tavsiye ederim.
Selametle kalın
Sn. Kemal bey çok teşekkür ederim hem emeğiniz hemde tavsiyeniz için... Excel öğrenmem gerekiyor tekrar teşekkürler....