Hücre renklendirme konusunda yardım lütfen

Excel Vers. ve Dili
excel 2003-türkçe
Arkadaşlar sitede aradım koşullu biçimlendirme ile yapılan işlemler var fakat benim tablom belirli aralıklarla güncelleme yaptığı için koşullu biçimlendirme işe yaramadı. Şöyleki ;
K2-L2-M2-N2 = C2 ise yeşil değilse kırmızı
K3-L3-M3-N3 = C3 ise yeşil değilse kırmızı
...
..
.
şeklinde olmasını istiyorum ama koşullu biçimlendirmeden yaptığım hiçbir işlem olmadı. C sütün ve satırındaki değerlerim sabit, fakat K;L;M;N ler güncelleniyo, böyle olunca da bu hücrelerdeki biçimlendirmeler iptal oluyor. Böyle olunca da K;L;M;N yi bi türlü renklendiremedim. Bunun VBA veya makro kodu varmıdır ?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 , Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24.01.2019
selam,
eki inceleyiniz..
kolay gelsin..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003-türkçe
Sayın sakman emeğiniz ver yardımınız için çok teşekkürler, ancak olmadı. Şimdi benim k-l-m-n sütünlarımdaki veriler bir makro yardımıyla yenileniyor ve bu sütunlardaki değerler değişmeye başlıyor. Bu arada C sütunumdaki değerler sabit. Yenileme işlemi bittikten sonra koşullu biçimlendime eklersem sorun yok. Yani
C2=K2 ise yeşil değilse kırmızı
C2_L2 ise yeşil değilse kırmızı
...
..
şeklinde yaparsam çalışıyor. Ama ben her yenileme işleminden sonra manuel olarak bunu yapamıyorum çünkü çok sayıda hücre var. Ben istiyorum ki bu sütunlar yenileme işlemiyle beraber C sütununa baksınlar ve değerleri eşitse veya değilse ona göre renk alsınlar. Şu da olabilir, yenileme işlemi bittikten sonra bir tane düğme yardımıyla biçimleri eşitle deyip bu biçimlendirme yapılabilir ama nasıl yapabilirim bilmiyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 , Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24.01.2019
selam,
makro ile güncelleme yapılırken hücre biçimlendirmesini bozmayacak şekilde yapılırsa problem olmaz. Ama sanıyorum makro ile hücreler değerleri değil de biçimleriyle beraber değerleri de kopyalıyor. Makro yazmayı bilemiyorum O nedenle yardım edemiyorum. Kolay gelsin..

Excel Vers. ve Dili
excel 2003-türkçe
İlginiz için teşekkür ederim, neyse ki halletim, konu makro forumunda , "makro çoğaltma" başlığıyla mevcuttur.