Herkese merhaba;
Şimdi benim sorucağım soru şu ben hücrelere saatleri yazıyorum şimdi ilkinde 148 dakika yazdım ben bunun üzerine 120 dakika daha eklemek istiyorum bunu başka bir yerde toplayıp ole yazıyorum daha kolay bir yolu varmıdır?
Hücre biçiminizi SAAT formatına çevirin. Sizin dosyanızdan örnek verecek olursak;
Görünen resimde,
AR3'den AR19'a kadar olan satırları fare ile seçin. Seçili alan üzerine fare ile sağ tuş yapın, hücre biçimlendir'i seçin.
"Sayı" sekmesinde saat'i seçin.
Hücre biçiminizi SAAT formatına çevirin. Sizin dosyanızdan örnek verecek olursak;
Görünen resimde,
AR3'den AR19'a kadar olan satırları fare ile seçin. Seçili alan üzerine fare ile sağ tuş yapın, hücre biçimlendir'i seçin.
"Sayı" sekmesinde saat'i seçin.
AR20 satırına tıklayın ve şunu yazın.
=TOPLA (AR3:AR19)
---------------------------------------------------------------------
benim sorumu yanlıs anlamışsınız ben hücreler içi toplama yaptırmak istemiyorum zaten saat olarak biçimlendirdim ben aynı hücreye yazdığımda kendisinin toplamasını istiyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.