Cevabınız için çok sağolun işime yaradı ama sorun şu listeye yeni bir satır eklersem hüceler de kayma olursa yine problem oluştur bu seferde alakasız hücrelere gidecek yardımlarınızı bekliyorum...
düzeltme yapıyorum, afedersiniz soruyu yanlış anlamışım, benim yaptığım örnek hücre ismi ile sayfa ismi aynı ise ilgili sayfaya gidiyor...
Merhaba, Uzmanamele arkadaşımın gönderdiği dosya tam aradığım dosya fakat şöyle bir sorun yaşıyorum sütunlardaki hücreleri tıklayınca çalışma sayfasına geçemiyor aynı hücreyi elleden yazınca iki tarafada ozaman çalışıyor acaba kopyalayak yapıştırdığım satırlarda neden çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim
merhaba
kodları aşağıdaki şekilde değiştirin ve gitmek istediğiniz il adını çift tıklayın
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Not IsEmpty(Target) Then
Set BUL = Sheets("Sayfa2").Cells.Find(Target)
If Not BUL Is Nothing Then
Sheets("Sayfa2").Select
Sheets("Sayfa2").Range("" & BUL.Address).Select
Set BUL = Nothing
End If
End If
End Sub
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.