Hücrede arama

İ

İhsan Tank

Misafir
Selam arkadaşlar sorunum ekteki sayfamda açıklanmıştır.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar.
Merhaba
Size yardım etsem mi etmesem mi tam bilemedim sebebi ise şu : Geçen sizi uyarmıştım konu içinde açıklama ekleyin diye ama siz gene aynı şeyi yapmışsınız dosya içerisinde açıklanmıştır. Sizce yardım etmeli miyim. Bu seferlik evet
Kod:
=EĞER(C11<20;Giriş!F8;"")
bu formül işinizi görür diye düşünüyorum. Ayrıca dış sayfadan veri alıyor ve o kitap bizde olmadığı için deneme imkanıda bulamıyoruz haliyle.

zfr10

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
EXCEL/2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09-08-2025
Ustam haklısınız da dosya içinde açıklama daha iyi oluyor.Sayfayı yeniden düzenledim tekrar bakarmısınız

zfr10

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
EXCEL/2016
09-08-2025
Eyvallah ustam canınız sağolsun yine teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
Sn. zfr10 sitenin size cok bir yararinin dokunup dokunamadigini bilemiyorum yalniz;

Bir cok uyemiz icin cok yararli bir site oldugumuzu dusunuyorum, Konularinizda sorularini yoneltmez ve dosyalariniz uzerinde tutarsaniz; google icin burada yapilan islemin hic bir ozgunlugu olmaz ve cop niteliginden ileri gitmez; bu sekildede herhangi bir indexlenme elde edemeyiz ve kitle ulasimi tikanmis olur. Bu da excel.web.tr`in daha guclu bir ekibinin olmasindan; sorularinizin cevaplanma surelerinin uzunluguna kadar herseyi tetiklemektedir.

Burada Ihsan Beye karsi kirgin bir mesaj yazmanizin (ben bu sekilde yorumladim) sebebi bu tarz bir empati yapmamis olmanizdandir diye tahmin ediyorum..

Suan dosyaniza bakmam yanlis olur, umarim anlatabilmisimdir, kolay gelsin..

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
Ustam haklısınız da dosya içinde açıklama daha iyi oluyor.Sayfayı yeniden düzenledim tekrar bakarmısınız
sizin kota konusunda rahat olmanız Herkesin, sizin gibi kotası olmayabilir size yardımcı olmak isteyen arkadaslarımıza sizde yardımcı olsanız bu okadar zormu aceba merak ediyorum .

zfr10

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
EXCEL/2016
09-08-2025
Arkadaşlar amacım kimseyi kırmak yada incitmek değil sadece benim bir hatam oldu kusura bakmayın amacımız dostluk yarenlik yoksa yaşamın ne anlamı var

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
Sn. zfr10 anlayisli cevabiniz icin tesekkur ederiz, bu konu icin degistirme yapmamis olsanizda; yukaridaki mesajimi dikkate alicaginizi ve anladiginizi dusunuyorum..

Dosyanizdaki istediginizi dogrumu anladim bilemiyorum ama sirketteyken bir duzenleme yapip sitenin ftp`si uzerine atmistim, kolay gelsin..

Dosyaniz..

zfr10

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
EXCEL/2016
09-08-2025
Cevabınız için teşekkür ederim saygılarımı arz ederim hayırlı akşamlar

zfr10

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
EXCEL/2016
09-08-2025
Hocam işimden dolayı inan ki dalgınım verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum bizde evraklar genelde elde yapılır eskiden gelen bir alışkanlık biz de bunu sizlerin yardımlarınızla ve tecrübelerinizle teknolojiye dökmek istiyoruz sorumu detaylı bir şekilde sayafada arama diye tekrar gönderdim yardımcı olursanız çok memnun olurum