Hücredeki değişikliklere göre istenilen dosyaya gitme

Excel Vers. ve Dili
2011
Öncelikle herkese merhabalar. Son günlerde çalıştığım bir projede karşılaştığım sorunla ilgili çözüm aramaktayım. Sorunu kısaca özetleyip, bir örnekle açıklamak istiyorum.

='C:\Users\Kullanıcı\Desktop\YENİ\Şirketler Gelir Tablosu Detay\[Şirketler Gelir Tablosu Detay 2010 1.Dönem.xls]702'!$E$12

Burada yazılan formüle göre, Şirketler Gelir Tablosu Detay 2010 1.Dönem.xls dosyasının içinde bulunan 702 isimli Sheet'ten E12 hücresini bu hücrede göster denilmektedir. Benim yapmak istediğim ise şudur:

Dosya adında yazan 2010’u, asıl oluşturduğum excel sayfasındaki bir hücreden alacağım, aynı şekilde dönem numarası ve 700lü kodları da. Yani,

A2: 2010 B2: 2 C2:702

='C:\Users\Kullanıcı\Desktop\YENİ\Şirketler Gelir Tablosu Detay\[Şirketler Gelir Tablosu Detay 2010 2.Dönem.xls]702'!$E$12

veya

A2: 2011 B2:3 C2:710
='C:\Users\Kullanıcı\Desktop\YENİ\Şirketler Gelir Tablosu Detay\[Şirketler Gelir Tablosu Detay 2011 3.Dönem.xls]710'!$E$12

Dosya ismindeki bölümleri hücreye göre nasıl değiştirebilirim? Bununla ilgili normal excel fonkisyonlarını kullanabilir miyim? Örneğin Java da kod yazarken "........"+i+"....." şeklinde bir kod ile i yerine atanan sayıyı normal cümle içinde görebilmekteyiz. Aynı şekilde bunu excel de yazmam mümkün müdür ya da bu sorunu nasıl çözebilirim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
2011
Cevabınız için teşekkürler. "Tüm Şirketler Bazında Dönem Karşılaştırması" adlı dosya asıl dosyamız bunun üzerinden işlemleri gerçekleştireceğim. Diğer dosyalar ise belli bir klasörün içerisinde duracak. Yeni yıllar ve dönemler geldikçe o klasörde depolayıp asıl olan excelde kullanmamızı sağlayacak. Fakat diğer dosya boyutu 5mb civarında eğer mail adresinizi alabilirsem o şekilde yollayabilirim.

İ

İhsan Tank

Misafir
Cevabınız için teşekkürler. "Tüm Şirketler Bazında Dönem Karşılaştırması" adlı dosya asıl dosyamız bunun üzerinden işlemleri gerçekleştireceğim. Diğer dosyalar ise belli bir klasörün içerisinde duracak. Yeni yıllar ve dönemler geldikçe o klasörde depolayıp asıl olan excelde kullanmamızı sağlayacak. Fakat diğer dosya boyutu 5mb civarında eğer mail adresinizi alabilirsem o şekilde yollayabilirim.
özel paylaşmıyorum
asıl dosyanızı gönderinde demiyorum sadece benzer bir örnek yaparak gönderirseniz bende size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım

Excel Vers. ve Dili
2011
Hocam acaba bir sonuca ulaşabildiniz mi? Teşekkürler.