Hücredeki veriyi aynı isimli sayfaya aktarmak

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2010
İNGİLİZCE
Arkadaşlar merhaba,
yapmak istediğim şey biraz karmaşık umarım doğru anlatabilirim.
Excel de bir çalışma sayfasında bir tablo oluşturduğumu düşünün içinde sayı yada metinler yer alıyor.
Şİmdi oluşturduğum tabloda , bir satırda ki bir hücre ye belirli bir metin yazdığımda, örneğin ahmet, o satırı komple Ahmet adını verdiğim çalışma sayfasına atsın, kopyalasın istiyorum. böyle bir şey mümkün müdür?
Lütfen yardım edin.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2010
İNGİLİZCE

Cevabın iin teşekkür ederim.
Açıkçası koddan hiç birşey anlamadım.
Yani benim istediğim excel de ki bir sayfadaki tabloda belirli bir hücreye belirli bir metin girdiğimde onu aynı exceldeki diğer bir çalışma sayfasına da atsın kopyalasın istiyorum ve maalesef koddan hiç bir şey anlamıyorum...

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Merhaba,

Konu başlığınızı konunuzu özetleyecek şekilde düzenleyiniz.

mesajdakı dosya ekını ekledım istersen tablonu gonder verı gırdıgın ve verının olmasını ıstedıgın tabloları tablolarına ekleyeyım. Yada ektekı dosyayı ıncele

Ekli dosyalar

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
Cevabın iin teşekkür ederim.
Açıkçası koddan hiç birşey anlamadım.
Yani benim istediğim excel de ki bir sayfadaki tabloda belirli bir hücreye belirli bir metin girdiğimde onu aynı exceldeki diğer bir çalışma sayfasına da atsın kopyalasın istiyorum ve maalesef koddan hiç bir şey anlamıyorum...
Merhaba,

Öneri ;

Konunun daha iyi anlaşılabilmesi için, 2003 formatında, verileri ve elde edilmek istenen sonuçları elle girilmiş, örnek bir dosya ekleyiniz.

Çabuk ve doğru çözüm almanız kolaylaşır.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2010
İNGİLİZCE
Şimdi arkadaşlar örnek bir tablo ekledim.
burda mesela "E" sutununa ahmet diye bir veri girdiğimde bu satırı komple ahmet adlı çalışma sayfasına da atsın kopyalasın aynı satırı istiyorum.
"E" sütununa mehmet girdiğimde bunu mehmet çalışma sayfasına da atsın.
Bu mümkün mü???

Ekli dosyalar