Hücredeki Veriyi Değiştirirken Toplamı Değiştirmeme

Excel Vers. ve Dili
2003, Türkçe
Merhabalar,

Bir stok takip excelimiz var ve bu excel dosyasında günlük ve aylık toplamlar var.
Aylık toplamları elde etmek için o güne kadar ki toplamı da görmek adına o günün üretimini hem hücreye hem de aylık hücresine yazıyoruz ki o gün dahil ne kadar toplma olduğu görülsün. Ancak günlük hücresine girdiğimiz değer aylık hücresine girerken o hücreyi çift tıklıyor (+) koyup günlük hücresindeki değeri yazıyoruz ve bu ekstra bir yük ve ben şunu öğrenmek istiyorum.
Günlük üretim hücresi hergün değişiyor ve bu da hergün aylık toplama el ile o günü girmek anlamına geliyor, bunun yerine ben günlük üretimi girdiğimde aylık toplam değişmeden (yani dünkünü de toplama katsın ve hergün girdiğimle toplansın).

Bendeki excel şudur,

GÜNLÜK AYLIK
A B A B
3 5 37 67

ama aylıktaki formül şu (10+3+6+1+2+12+3) = 37
ve ben her seferinde günlüğe girdiğimi elle girmek durumundayım bunun yerine günlüğe girdiğimde aylık toplamı otomatik arrtıracak bir formül var mı.

Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003, Türkçe
İlginiz için teşekkürleri. Rica etsem konuyu daha basit bir şekilde anlatır mısınız, eklemiş olduğunuz çalışma genel olarak bahsetmeye çalıştığım şey (önceki toplam değişmeden yeni girilen değer toplama ekleniyor ve aynı hücre diğer gün de değiştirildiğinde toplam önceki günün değerinde artıp yenisi ekleniyor.)

Tşk.

Excel Vers. ve Dili
2003, Türkçe
excelde hücre değerini değiştirdiğin halde toplama otomatik eklenmesi

Excel Vers. ve Dili
2003, Türkçe
merhaba dosyayi upload ettim, formul acil

Ekli dosyalar