Hücrelerdeki aynı verileri bulmak

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhaba,ekte excel kitabım var.Liste yazıyorum.Aynı verileri mükerrer yazmış olabilirim." C" ve "D" sütunlarındaki verilerin (her ikiside),aynı olanı varsa gösterebilir mi?İster renklendirsin,ya da sizin aklınıza başka bişey geliyorsa o da olabilir.Ben ekteki sayfama 3 sayfa yazdım.Normalde 30 (otuz) sayfam var.Eğer aynı veri yoksa uyarsın:Mükerrer yazım yok.
Şimdiden teşekür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Veilen linkten dosyayı indirdim ama bana uyan koşullu biçimlendirme var.Yalnız ondada tek tek hücre seçerek yapıyorsun.Ki benim 900 satırım olacak.Aynı anda bütün satıra uygulansa çok iyi olurdu.Yani c:c.Koşullu biçimlendirmeye yazılan fomül şu:=VE(EĞERSAY($A$3:$A$100;$A6)>1;Hepsini;$A6<>"").Her hücre için ayrı ayrı yazıyorsun.Aynı anda bütün alt hücrelere uygulansa.Mümkün mü?
Ya da şu kod işime yarayacak.Kodu modüle yazıyoruz.=

Sub renklendir()
Range("c1:c65536").Interior.ColorIndex = xlNone
For C = [C65536].End(3).Row To 1 Step -1
If WorksheetFunction.CountIf(Range("c1:c" & C), Cells(C, "c")) > 1 Then Cells(C, "c").Interior.ColorIndex = 6
Next
End Sub

Burda aynı olan sadece 1. veriyi renklendiriyor.Aynı olan bütün verileri renklendirse.Yukarıdaki koşullu biçimlendirme gibi.

Lütfen yardımcı olurmusunuz.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Tamam buldum.O linkten indirdiğim "Mükerrer kayıt örnekleri" kitabındaki bir kodu kendim egöre uyarladım.Başkalarının da işine yarayacağını düşünerek buraya aktarıyorum.
Sub listele()
For a = 3 To [E65536].End(3).Row

yeni = Cells(a, "e")

If WorksheetFunction.CountIf([e:e], yeni) > 1 Then Cells(a, "e").Interior.ColorIndex = 33
Next
End Sub

E sütunudaki aynı verileri renklendirir.Veri,sayı ya da kelime olsun farketmez.