Bu arada şunu belirteyim :hücre biçimlendirmeden içerik için yapabileceğimiz işlemi biliyorum.Daha çok ihtiyacım olan içerikten bağımsız olarak sağ altta hücreye sayısal bir değer eklemek.
Sn parametre ilginiz için teşekkür ederim.Evet bu şekilde kullanabilirim.Düzeltilmesi gerekecek hücre sayımı bayağı düşürür en azından.C17 deki 1 i yazmanızın özel bir nedeni var mıdır formülü onu kaldırarak değiştirdim sormak istedim.
1 yazmamdaki sebep sıra numarasını takip etmek içindi siz onun yerine c17 ye eğer(b17<>0;1;" ") c18 ede eğer(b18<>0;c17+1;" ") yazarsanız numaralar siz veri yazdıkca gozukur bunlari siz kendi satırlarınıza gore duzenlersiniz kolay gelsin iyi çalısmalar
Anlatmak istediğinizi anladım açıklamanız için teşekkür ederim.Bu arada dosyayı inceleyecek olanlar için belirteyim formüllü hücreler istenilen şekli Hücre Biçmlendir/Metni kaydır seçimini yaptıktan sonra sergiliyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.