Hücreye açıklama eklemek????

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 97
EXCEL 2007 DE YAPMIŞ OLDUĞUM BİR ÖDEME TAKİP PROĞRMAMIM VAR BU BASİT PROĞRMIN BAZI SÜTUN VE SATIRLARI FORMÜLLÜDÜR FORMÜLLÜ OLAN HÜCRELERİ KORUMA ALTINA ALIP MÜDAHALE ETTİĞİN ZAMAN ÜZERİNE YAZI YAZMA MI VE DEĞİŞTİRME Mİ ENGELLEMESİ İÇİN GEREKLİ YERLERDEN İŞLEMLERİ YAPTIM BU ŞİFRELEME İŞLEMİ ÇALIŞIYOR, FORMÜLLÜ HÜCRELERE DOKUNUP silme,değiştirme vb. İŞLEMLERİ YAPMA MI ENGELLİYOR
FAKAT AYNI SAYFADA FORMÜLSÜZ OLAN VE BİLGİ GİRİŞİ YAPTIĞIM HÜCRELERDE VARDIR BU BİLGİ GİRİŞİ YAPTIĞIM HÜCRELERE (Açıklama Ekle) ÖZELLİĞİNİ KULLANARAK NOTLAR GİRMEK İSTİYORUM AMA mousenin SAĞ TUŞUNU KLİKLEDİĞİM ZAMAN (Açıklama Ekle) SEÇENEĞİ GELMİYOR BU AÇIKLAMA EKLEYİ NASIL YERİNE GETİRİRİZ YADA SAYFA KORUMASI YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARDA HÜCRELERE AÇIKLAMA EKLEYEMEZMİYİZ??

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

sayfa korumada nesneleri düzenlemeye izin veriniz

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 97
NESNELERİ DÜZENLEYE İZİN VERDİĞİM ZAMAN (hiçbir nesne bulunamadı) ŞEKLİNDE MSJ VERİYOR.

BEN BU FORMÜLLERİ KORUMA İŞLEMİNİ İLK ÖNCE HÜCRE BİÇİMLENDİR SEÇENEĞİNDEN --> KORUMA --> KİLİTLİ VE GİZLİ KUTUCUKLARIN BOŞALTIYORUM SONRA (GİT) SEÇENEĞİNDEN -->ÖZEL TIKLAYIP FORMÜLLER SEÇENEĞİNİ SEÇTİKTEN SONRA SAYFA KORU SEÇENEĞİNDEN ŞİFRELİYORUM

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
sayfa koruma şifresini girdiğiniz ekranda, seçenekler arasınsa "nesne düzenle" onay kutusunu işaretleyin.