C sütunundan itibaren bir hücreye hakkı yazılsın, hakkı83 yazılsın, ama sadece 83 yani sayı yazıldığı zaman renklendirecek koşullu biçimlendirme formülü nedir?
Şimdi oldu teşekkürler.
Bunu farklı ikinci bir soru olarak yöneltecektim, metin ve sayı aynı hücreye yazıldığı zaman ayrıca koşullu biçimlendirme yapılabilir mi?
Yani hakkı yazınca renklenmesin
Sayı yazınca renklenmesin
Ama hakkı 83 yazınca renklensin.
Teşekkür ederim oldu
Bir de ilk ingilizce formülünüzde aralarında virgül varmış, ben de dikkat etmemiştim. Noktalı virgül olması gerekiyormuş.
Hakkı83 yazınca biçimlendirme devreye giriyor. 83 hakkı yazınca olmadı, sanıyorum onun için ayrı bir formül gerekiyor. 83hakkı yazınca da olabilmesi için bir formül yazabilir misiniz
Hepsi oldu teşekkürler
Son olarak sadece hakkı yazınca renklenmenin formülünü alabilir miyim
Hakkı83 yazınca renklenmesln
83hakkı yazınca renklenmesin
83 yazınca renklenmesln
Hakkı yazınca RENKLENSİN
Emeğinize sağlık. Doğrusu son istediğimin bu kadar uzun bir formül olacağını hiç tahmin etmemiştim. “EMETİNSE’nin yanında bir kaç karakter daha olur en fazla” diye düşünmüştüm. Emetinse formülde geçmiyor, bile.
Ayrıca ISOHAFTASAY formülünü daha önce hiç duymamıştım. Çok teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.