Ihracat iş takibi kolaylaştıracak tabloda yardım

Excel Vers. ve Dili
microsoft 97 - 2003
Selamlar
Sizde cok önemli bir tabloda yardımlarınızı rica ederim Lütfen hazır bilgi bulmak gibi niyetim yok sadece tabloda otomatik toplamaları beceremedim yani aklımda olanları. Rica ettiğim konuları tabloda kırmızı renkle işaretledim. Bu Tabloyu istatistik tutmak adına ve yaptığımız satışları bilmek adına düzenledim. Lütfen yardım ederseniz cok sevinirm.

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
burada tam olarak nasıl bir hesap yapmak istiyorsunuz
örneğin
araç sayısını nereden hesaplayacağız
tutar kısmında aldığınız toplamı nasıl buldunuz yanlış hesap yapılmış
çıkan araç'ı nereden bulacağız
çıkamayan araç'ı enredn bulacağız
bu sorulara yanıt verirseniz yardım etmeye çalışayım

Excel Vers. ve Dili
microsoft 97 - 2003
Ihsan bey
Teşekkür ederim.
Araç sayısını araçlarda toplam tutar.Toplam tutarı ornek olarak vermiştim ben bi yerden almadım.Cıkan araç sayısı hafta 35 sadece o hafta cıkan araç sayısı 5 tane araç çıkmış 92.155,00 usd mesela Miktar ornek olarak da ürün çeşitliliğine göre belirtilen bir tablo.
cıkmayan araç üst de bir kutu yapsak ve cıkmayan arac örnek sıfır versek ve cıkan arac sayısına göre sayı alt da da toplamı başarı oranı cıkan araç ve çıkamayan araç. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
microsoft 97 - 2003
lütfen yardım bu tablo benim için cok önemli

Excel Vers. ve Dili
2003,2007,2010
TR
Merhaba :)

Benim anladığım kadarı ile - sadece 3. sayfa önemli ("Sevk" olan). Diğerleri daha çok veri girilmesi için kullanılacaklar.
Ya da onlarda istatistiki değerlendirmelerin yapılması mümkün, ama - en net ve değerlendirile bilen yine de "Sevk" sayfanızdır.
Kaldı ki, Siz sadece veriyi girip, bizden kalan bütün diğer işi yapmamızı istemişsiniz (acaba yanıldım mı burada? evet ise - afola, kötü bir niyetim yoktu ;) )
Elimden geldiğince, Size bazı fikirler vermeye öalıştım ve bir kaç yerde sorununuza çözüm getirdim!
Yalnız - unutmayın ki bu forumda bilgi paylaşılır ve bir şeyler öğrenilir! Bilgi paylaşıldıkça artar!
Ekte verdiğim dosyayı bir inceleyin derim :)

Saygılar,

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
microsoft 97 - 2003
Cok teşekkür ederim. Tablo çok güzel olmuş tabbi üzerinde çok çalışmam ggerekir bir kac günümü alır ama inşallah güzel ve rahat bşrçalışma olacak ilerisi için.

Excel Vers. ve Dili
microsoft 97 - 2003
Tablo çok güzel olmuş ve herkez çok beğendi tabbi ben biraz daha sadeleştirdim bilgisayar kulanmayı yeni öğrenenler için mecbur kaldık. Ama ellerine kollarına sağlık bu program çok iş görecek.