Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden çalıştıramadığınızı anlayamadım. Bir de Module'deki kodu aşağıdaki şekilde değiştirin
Public Function MultiCat( _
ByRef rRng As Excel.Range, _
Optional ByVal sDelim As String = "") _
As String
Dim rCell As Range
For Each rCell In rRng
MultiCat = MultiCat &"/" &sDelim & rCell.Text
Next rCell
MultiCat = Mid(MultiCat, Len(sDelim) + 1)
End Function
Lütfen excel'inizin dilini ve versiyonunu profil ayarlarından imza kısmına ( hero was here yazan yere )yazınız. En azından bundan sonra iki emekli iş yapmamış olursunuz..
heromur göz olayı hiç iiiiii olmamış inan! bu vakitte gen tr de sörf yapan biri olarak. kendimi bir davıd lynch filmlerinde sıkıntılı korku sahnesi izler gibi hissettim.dikkatimi ve farkıdalıklarımı geçici süreyle kaybettim desem abartmış olmam lütfen kaldır bu gözü
Merhaba Sayın heromur
Bu konu ile ilgili birçok soru ve cevap sitemizde bulunmaktadır.
Eğer soru sormadan önce arama yapsaydınız arkadaşların verdiği örneklerden daha fazlasını forumumuzda bulabilirdiniz.
Lütfen soru sormadan önce arama özelliğini kullanınız eğer istediğiniz işlevi bulamadıysanız o taktirde soru sorunuz.
Saygılar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.