iki ayrı sayfada birbirine karşılık gelenleri eşlemek

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Pro Tr
Merhabalar.Benim bi excel dosyamda iki ayrı sayfada verim saklı.ana sayfa adındaki sayfada abo no ya bağlı veriler bulunmakta bu ana verilerin bulunduğu sayfada.damga yılı yazan sayfada yine abone numaralarına bağlı damga yılları var ama . ana sayfadaki numaraların hepsi yok.Burda damga yılında belirtilen abone numaralarnı ana sayfada eşlerini bulup içerikleri il e birlikte yanlarına yapıştırmak Dosya ektedir şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office XP
Ekteki dosyayı inceleyin. C1 deki Veri Al butonuna tıkladığınızda Abone Yılını diğer sayfadan alıp yazıyor. Abone nosu zaten C sütununda varken aynısını B ye neden yazdırmak istediğinizi anlamadığım için B sütununa birşey aldırmadım. Değerleri biraz yavaş alıyor. Bunun nedeni dosyanızın boyutundan mıdır yoksa yazdığım koddan mıdır anlamadım. Umarım ustalardan bu konuya cevap bulabiliriz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Pro Tr
evet çözüm için teşekkürler ama çok yavaş ilerliyor gerçekten dosyayı aldım hala açıoo sanırım boyutla alakalı yinede ilginize teşekkür ederim biterse kitlenmeden işimi görecek :)

Excel Vers. ve Dili
Office XP
Dosyanın işinize yarayıp yaramadığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim.