TURKOLOG
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- 2016 64 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 29-10-2026
Herkese Merhaba
Yetki sayfası A2 hücresinde 123456 yazıyor
Benim yapamadığım ve istediğim
1. KOŞUL
Takip sayfası A1:A yani A sütununda eğer Yetki sayfası A2 hücresinde yazan değer varsa
2. KOŞUL
Takip sayfası B1:B Yani A sütununda yazan değerin B sütununda karşınında tarih var
2 koşulun da sağlanması şartı ile
Misal
Takip sayfasında
A. *********** B.
123456 31.12.2020 yazıyorsa
Yetki sayfası A2 de 123456 yazıyor , tarihte bugüne eşit veya bu günden büyük olduğu için excel açılsın.
Eğer yetki A2 de olan Takıp sayfası A sütununda yoksa kullanıcı kayıtlı değil diyip exceli kaydedip kapatsın
Eğer takip sayfası A sütununda olan kullanıcının B sütununda karşısında bulunan tarih bu günden küçük ise yani tarih geçmiş ise süreniz bitti diyip exceli kaydedip kapatmasını istiyorum.
Yardım edebilecek olan var mı.
Yetki sayfası A2 hücresinde 123456 yazıyor
Benim yapamadığım ve istediğim
1. KOŞUL
Takip sayfası A1:A yani A sütununda eğer Yetki sayfası A2 hücresinde yazan değer varsa
2. KOŞUL
Takip sayfası B1:B Yani A sütununda yazan değerin B sütununda karşınında tarih var
2 koşulun da sağlanması şartı ile
Misal
Takip sayfasında
A. *********** B.
123456 31.12.2020 yazıyorsa
Yetki sayfası A2 de 123456 yazıyor , tarihte bugüne eşit veya bu günden büyük olduğu için excel açılsın.
Eğer yetki A2 de olan Takıp sayfası A sütununda yoksa kullanıcı kayıtlı değil diyip exceli kaydedip kapatsın
Eğer takip sayfası A sütununda olan kullanıcının B sütununda karşısında bulunan tarih bu günden küçük ise yani tarih geçmiş ise süreniz bitti diyip exceli kaydedip kapatmasını istiyorum.
Yardım edebilecek olan var mı.
Son düzenleme: