iki satır arasında renklendirme

Excel Vers. ve Dili
ofice 2003
merhabalar arkadaşlar a2 a55 sütunları arasında çeşitli sayılar yazdıgım zaman sayıların en büyük sayıyı ve enküçük sayıbulmak istiyorum en büyük sayının rengi sarı olsun enküçük sayının rengi gri olsun ve a3 ye yazdıgım sayı a2den büyükse kırmızı küçükse mavi olsun yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
merhabalar arkadaşlar a2 a55 sütunları arasında çeşitli sayılar yazdıgım zaman sayıların en büyük sayıyı ve enküçük sayıbulmak istiyorum en büyük sayının rengi sarı olsun enküçük sayının rengi gri olsun ve a3 ye yazdıgım sayı a2den büyükse kırmızı küçükse mavi olsun yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba,

Eki inceleyiniz..

.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
ofice 2003
bir sorum daha olacaktı rica etsem a3 yazdıgım sayı a2 den büyükse kırmızı yazıyor ama küçükse mavi yazmıyor mavi yaza bilirmi

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
bir sorum daha olacaktı rica etsem a3 yazdıgım sayı a2 den büyükse kırmızı yazıyor ama küçükse mavi yazmıyor mavi yaza bilirmi
çünkü siz koşullarınızın birinde en küçük sayı gri olsun demişsiniz. Dosyada da sıralama 1,2,3....şeklinde gittiği için, biz elle a2 deki sayıyı değiştirdiğimizde en küçük sayı bu sefer a3 olduğu için renk gri oluyor. ama en küçük sayıyı farklı bir hücreye kaydırıp bir bakarsanız son koşulunuzun da yerine getirildiğini göreceksiniz. yani hiç bir değişiklik yapmanıza gerek yok. zaten sn: espiyonajl zemin rengini mavi yaptığını ifade etmiş.
kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
ofice 2003
ilginize teşekkürler ben buldum size kolay gelsin