iki sayfayı karşılaştır ve aynı olanlara "DOĞRU", farklı olanlara"YANLIŞ" ve boş olanlara "BOŞ" yazsın

ismailozkan4224

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22-12-2027
değerli arkadaşlar iki farklı sayfam var. bu sayfalardaki verilerim birbirine benzer. ancak ben 1. sayfanın C sütunu ile 2. sayfanın C sütununu karşılaştırıp aynı olanlar için D sütununa "DOĞRU", farklı olanlar için "YANLIŞ" ve boş olanlar için ise "BOŞ" yazmasını istiyorum. aynı işlem E ve F sütunu,G ve H sütunu,I ve J sütunu,K ve L sütunları için de yapılacak. ben biraz uğraştım ancak eksik kodlamam var. ilginiz için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

ismailozkan4224

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
22-12-2027
çözüm var mı? arkadaşlar

ismailozkan4224

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
22-12-2027
değerli arkadaşlar iki farklı sayfam var. bu sayfalardaki verilerim birbirine benzer. ancak ben 1. sayfanın C sütunu ile 2. sayfanın C sütununu karşılaştırıp aynı olanlar için D sütununa "DOĞRU", farklı olanlar için "YANLIŞ" ve boş olanlar için ise "BOŞ" yazmasını istiyorum. aynı işlem E ve F sütunu,G ve H sütunu,I ve J sütunu,K ve L sütunları için de yapılacak. ben biraz uğraştım ancak eksik kodlamam var. ilginiz için teşekkür ederim
özür dilerim sorum yanlış oldu. her iki sayfadaki hücreleri yani 1. sayfanın c2 hücresi ile 2. sayfanın c2 hücresini 1. sayfanın c3 hücresi ile 2. sayfanın c3 hücresini 1. sayfanın e2 hücresi ile 2. sayfanın e2 hücresini ......karşılaştırıp aynı olanlar için D sütununa "DOĞRU", farklı olanlar için "YANLIŞ" ve boş olanlar için ise "BOŞ" yazmasını istiyorum. aynı işlem E ve F sütunu,G ve H sütunu,I ve J sütunu,K ve L sütunları için de yapılacak. ben biraz uğraştım ancak eksik kodlamam var. ilginiz için teşekkür ederim

ismailozkan4224

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
22-12-2027
cevap anahtarını karşılaştırmak gibi düşünün.