İki tarih arası raporlama hakkında yardım lütfen

Katılım
31 Ocak 2012
Mesajlar
21
Excel Vers. ve Dili
2010
Herkese merhaba,

1. Tablo 3 ve Raporlama tablolarındaki tarih kısımlarında tarihi, rapor_detay sayfasındaki tarihlerden seçim yapmak istiyorum.

2. Raporlama tablosunda başlangıç ve bitiş tarihlerinde seçim yaptığımda bu sayfada satış türünün adedi ve tutar bazında bunların toplamlarını görüntülemek istiyorum

3. Raporlama tablosunun sağında yer alan DETAY butonuna bastığımda da rapor_detay sayfasında sadece o ürünlere ait bilgileri ya rapor_detay sayfasında yada başka bir sayfada detayını görüntülemek istiyorum.
(Örneğin Kredi Kartı detay butonuna bastığımda belirtilen tarihler arasında kimlere kaç adet satış yapmışım görmek istiyorum. Bu rapor_detay sayfasında da görüntülenebilir , diğer başka bir sayfada da)

4. Bir de TABLO 1 deki tarih hücresine tarihi araların nokta veya kesma koymadan yazdıktan sonra noktayı otomatik kendisi koysun istiyorum.

Bunlar acaba mümkünmüdür arkadaşlar?

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

fireman64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
6 Ağustos 2005
Mesajlar
327
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Kişisel bilgileri silerseniz iyi olur
 
Katılım
31 Ocak 2012
Mesajlar
21
Excel Vers. ve Dili
2010
Uyarınızı dikkate aldım. Haklısnız. Aceleye gelmişti. Düzlettim şimdi. Teşk.
 
Katılım
31 Ocak 2012
Mesajlar
21
Excel Vers. ve Dili
2010
Bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu? :(
 
Üst