İki tarih arası sorgulama

Excel Vers. ve Dili
XP
Arkadaslar dosyamda günü gelen ödemelerimiz sayfasında a1.b1 hücrelerine tarihler girdigimde aralıgındaki ödeme lsitesini cıkarmasını istiyorum..

Suan aktif olarak sadece a1. Hücresindeki tarihe göre cıkarıyor butona tıkladıgım ödeme listesi hepsi sayfasından bulup getiriyor

şimdi iki arih arası almak istiyorum ...
Dosyam ekte
yardımlarını ıcın tesekkür ederim

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
Arkadaslar dosyamda günü gelen ödemelerimiz sayfasında a1.b1 hücrelerine tarihler girdigimde aralıgındaki ödeme lsitesini cıkarmasını istiyorum..

Suan aktif olarak sadece a1. Hücresindeki tarihe göre cıkarıyor butona tıkladıgım ödeme listesi hepsi sayfasından bulup getiriyor

Dosyam ekte
eki inceleyiniz.
ben formül ile çözdüm dosyanızı.
A1'e ilk tarihi
B1'e ikinci tarihi yazınız.
A2 hücresindeki formülü silmeyiniz.
kırmızı olan bölümdeki formül dizi formülüdür. ( dizi formülü formül hücreye girildikten sonra ctrl+shift+enter tuş kombinasyonu ile aktif olmaktadır. )

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
XP
tesekkürler ihsan tank yalnız ctrl+shıf+enteri nereyi secip yapacam

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

C5:F5 hücreleri ve sonraki satırlardaki formüller dizi formülleridir. Dizi formül içeren hücrenin doğru sonuç üretmesi için formül girişini CTRL+SHIFT+ENTER tuşlarına basarak tamamlamalısınız. Aksi halde formül doğru sonuç üretmez.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe

Dosyam ekte
Aşağıdaki linkdeki 9 nolu mesajdaki dosyada bunun çözümünü vermiştim.?

http://www.excel.web.tr/f48/ki-makrolu-kitaby-birle-tirmek-t91332.html