İlk Açılışta; Onaya bağlı Açılan UserForm..

EKREM1661

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-02-2026
Saygıdeğer Arkadaşlar..!

Excel kitabı her açılışta, userform'un da birlikte açıldığı bir uygulama kullanmaktayım.. Ancak,

Form üzerine bir CheckBox konarak, işaretli olunca excel çalışma kitabının ilk açılışlarında açılsın, şayet işaretli değilse ilk açılışlarda açılmasın..

(Eğer baş ağrıtacak gibiyse uğraşmaya değmez.. Olacak gibi ise, isteğe göre değiştirilebilir; kodlara girip auto_open makrosunu pasif yapmaya gerek kalmaz..)

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
İşte dosyanız.:cool:

Ayhan Ercan

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365- Türkçe
Userformun üzerindeki bir checkboxa değilde sayfadaki a1 hücresinde "AC" yazılıysa userformu aç gibi....
inceleyiniz....

EKREM1661

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-02-2026
Sevgili hocam Sn Evren Gizlen..!

Gerçekten harikasınız.. Zor olacağını düşündüğüm bir konu idi, tabii ki sizin için değil.. Ellerine ve bilgine, sağlık ve bereket diliyorum.. Hoşça kalın..

Sayın Ayhan Ercan size de teşekkür ediyorum..ilginiz için..Sizde olaya benzer mantıkla yaklaştınız..

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Sevgili hocam Sn Evren Gizlen..!

Gerçekten harikasınız.. Zor olacağını düşündüğüm bir konu idi, tabii ki sizin için değil.. Ellerine ve bilgine, sağlık ve bereket diliyorum.. Hoşça kalın..

Sayın Ayhan Ercan size de teşekkür ediyorum..ilginiz için..Sizde olaya benzer mantıkla yaklaştınız..
Rica ederim.
İyi çalışmalar.:cool: