imalat - satış programı hazırlama

Excel Vers. ve Dili
exel xp tr
Öncelikle konuyu buraya yazarak hata ettiysem af ola. ben ve arkadaşlarım bir köy süt kooperatifinde çalışıyoruz. bize küçük ama bizim hesap işlerimizi kolaylaştıracak bir form hazırlayabilirmisiniz. amacımız sütleri aldığımız kişilerin saban ve akşam olmak üzere iki ayrı vakitte süt miktarlarını gün gün girmek sonra bunların bizler tarafından farklı markalardan oluşan yemleri var onları bizlerden alıyorlar. araçları için yakıt alıyorlar. bunların hepsini toplayıp çıkartacak basit bir program yapılabilinirmi. biz çalışan olduğumuz için ücret ödeyemiyoruz. bize yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba.

Excel Vers. ve Dili
exel xp tr
Ziya bey ilginiz için çok teşekkür ederim. benim onceden kulandığım bir tablo vardı. ve iki konuda sıkıntı yaşıyordum.

1. süt ve mazot konusu tamam ama yem konusunda yardıma ihtiyacımız var. elimizde 23 çeşit yem var. uyeler istediklerini alıyorlar ve bunların fiyatları farklı. biz yemleri bir açılır menu gibi yapabilirmiyiz. miktarını yazıp yanında yem cinsini secebilir ve tolamını verebilirmi?

2. bir alacak verecek bolumu olsada toplamları orda görebilirmiyiz. eski borçlarını ordan düşebilelim.

biliyorum sizlere zorluk çıkartıyorum ama yardımlarınız için minnettar olacağım. her şey için çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar