İndis Fonksiyonu için yardım eder misiniz.

Katılım
24 Ocak 2021
Mesajlar
5
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016

ÜRÜN ADI

FİYATI

Miktar

Tutar

ÜRÜN Çeşit 1

124.00

2.00

248.00

ÜRÜN Çeşit 2

205.00

1.00

205.00

ÜRÜN Çeşit 3

124.00

1.00

124.00

ÜRÜN Çeşit 4

80.00

5.00

400.00

ÜRÜN Çeşit 5

90.00

1.00

90.00

ÜRÜN Çeşit 6

105.00

2.00

210.00

ÜRÜN Çeşit 7

105.00

 

-

ÜRÜN Çeşit 8

125.00

 

-

ÜRÜN Çeşit 9

120.00

3.00

360.00

ÜRÜN Çeşit 10

85.00

 

-



Seçili satırlar ile aşağıdaki listeyi olşturmaya çalışıyorum. Ancak başka bir hücrede listeye geliyor

 

Sipariş Listesi

  

Sıra No

Adet

Ürün Adı

 

1​

2

ÜRÜN Çeşit 1

 

2​

1

ÜRÜN Çeşit 2

 

3​

1

ÜRÜN Çeşit 3

 

4​

5

ÜRÜN Çeşit 4

 

5​

1

ÜRÜN Çeşit 5

 

6​

2

ÜRÜN Çeşit 6

 

7​

3

ÜRÜN Çeşit 9

 
 

0

Teslimat adresi

 
 

0

Teslimat adresi

 
 

0

Teslimat adresi

 
 

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
22 Ekim 2017
Mesajlar
4,616
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
Sorunuzu, örnek dosya ekleyerek gönderirseniz daha iyi olacak.
 

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
22 Ekim 2017
Mesajlar
4,616
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
I3 ve aşağısı için
=EĞERHATA(İNDİS($C$13:$C$30;KAÇINCI($H3;$F$13:$F$30));"")

J3 ve aşağısı için
=EĞERHATA(İNDİS($A$13:$A$30;KAÇINCI($H3;$F$13:$F$30));"")
 
Katılım
24 Ocak 2021
Mesajlar
5
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
I3 ve aşağısı için
=EĞERHATA(İNDİS($C$13:$C$30;KAÇINCI($H3;$F$13:$F$30));"")

J3 ve aşağısı için
=EĞERHATA(İNDİS($A$13:$A$30;KAÇINCI($H3;$F$13:$F$30));"")
Çok teşekkür ederim. Uğraşmama rağmen çözemediğim birşey daha sormak istiyorum. Sadece yukarıdaki sipariş detayları ve listeyi nasıl mail olarak gönderebilirim. Teşekkürler
 

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
22 Ekim 2017
Mesajlar
4,616
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
Forumda MAİL ile ilgili bir çok çözüm var. ARAMA menüsünden faydalanmayı denermisin.
 
Katılım
24 Ocak 2021
Mesajlar
5
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Forumda MAİL ile ilgili bir çok çözüm var. ARAMA menüsünden faydalanmayı denermisin.
Sayın @NextLevel , forumdaki makrolar hepsi outlook için. Kullanıcının email programı veya gmail üzerinden bana siparişi mail atsın istiyorum. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Maalesef programlama bilgim de yok.
 

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
22 Ekim 2017
Mesajlar
4,616
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
Bu kısım beni biraz kasıyor. Outlooktan mail atarken bile forumdan örnek alıyorum her seferinde.
Kusura bakma
 
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
8
Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Merhaba,
Daha önce yardım almıştım ama yapamadım, tekrar sizden yardım istiyorum.
Aşağıda linki olan dosyada şunu yapmak istiyorum.

1. Plan isimli sayfanın "N" kolonundaki "ahmet" olanları bulsun.
2. Bunları "F" kolonundaki tarih-saatlere göre sıralasın.
3 Sırasına göre "ahmet" isimli sayfadaki manuel yazdığım yerlere yazdırsın.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum.


 
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
8
Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Merhaba,
Daha önce yardım almıştım ama yapamadım, tekrar sizden yardım istiyorum.
Aşağıda linki olan dosyada şunu yapmak istiyorum.

1. Plan isimli sayfanın "N" kolonundaki "ahmet" olanları bulsun.
2. Bunları "F" kolonundaki tarih-saatlere göre sıralasın.
3 Sırasına göre "ahmet" isimli sayfadaki manuel yazdığım yerlere yazdırsın.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum.



Yardımcı olacak kimse yok mudur?
 
Üst