İNDİS, SATIRSAY ve KÜÇÜK formülleri hakkında.

Excel Vers. ve Dili
2016 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-07-2019
İyi günler herkese,

İş yerinde kullanmak için naçizane yapmış olduğum bir toplam listem var fakat bu dosyada bazı formüller konusunda yardıma ihtiyacım var.

Ekteki dosyada olması gereken hali ve benim yapmış olduğum formülleri görebilirsiniz.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

Kurduğum formüller aşağıdaki gibidir.

Kod:
=EĞERHATA(İNDİS('Help List'!A2:B17;KÜÇÜK(EĞER('Help List'!A2:B17='Labels with box no.'!$C$2;SATIR('Help List'!A2:B17)-2);SATIRSAY('Labels with box no.'!$C$3:C3));2);"") "poşet numarası"
=EĞERHATA(İNDİS('Help List'!$A$2:$G$17;KÜÇÜK(EĞER('Help List'!$A$2:$A$17='Labels with box no.'!$C$2;SATIR('Help List'!$A$2:$A$17)-2);SATIRSAY('Labels with box no.'!$D$3:D3));4);"") "çeşit"
=EĞERHATA(İNDİS('Help List'!$A$2:$G$17;KÜÇÜK(EĞER('Help List'!$A$2:$A$17='Labels with box no.'!$C$2;SATIR('Help List'!$A$2:$A$17)-2);SATIRSAY('Labels with box no.'!$E$3:E3));5);"") "saksı boyutu"
=EĞERHATA(İNDİS('Help List'!$A$2:$G$17;KÜÇÜK(EĞER('Help List'!$A$2:$A$17='Labels with box no.'!$C$2;SATIR('Help List'!$A$2:$A$17)-2);SATIRSAY('Labels with box no.'!$F$3:F3));6);"") "boyut"
=EĞERHATA(İNDİS('Help List'!$A$2:$G$17;KÜÇÜK(EĞER('Help List'!$A$2:$A$17='Labels with box no.'!$C$2;SATIR('Help List'!$A$2:$A$17)-2);SATIRSAY('Labels with box no.'!$G$3:G3));7);"") "adet"

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Başlığınızdaki "yardım lütfen" uyarısını kaldırırsanız daha yerinde olur. (Buradaki soruların talep nedeni aynı)
Doğru anladıysam Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2016 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-07-2019
Merhaba;
Başlığınızdaki "yardım lütfen" uyarısını kaldırırsanız daha yerinde olur. (Buradaki soruların talep nedeni aynı)
Doğru anladıysam Eki deneyin.
İyi çalışmalar.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim. farklı bir göz olarak çok iyi değerlendirmişsiniz durumu. çözümünüzü kullanacağım. tekrardan teşekkür ederim.